Hjælp til fly kompensation

Del på:
Hvert år er mange ferie glade turister uheldige med forsinket eller aflyste fly på deres ferie.

Mange kender ikke deres rettigheder, og det kan betyde at du mister en masse penge.

Reglerne omkring kompensation ved forsinket eller aflyste fly er nemlig klokkeklare. Ønsker du ikke selv at kører din sag omkring fly kompensation, så kan du få Flycanel til helt gratis at kører din sag for dig!

 

Se reglerne for fly kompensation her

 

Alanya.Dk har et samarbejde med det dygtige fly klagefirma Flycancel,. De klare hele sagen for dig, og dermed behøver man ikke i en personlig kamp med flyselskabet.

Hvordan fungere Flycancel.com

Flycancel er et dansk klagefirma som hjælper passagere, som er blevet forsinket, fået aflyst sit fly eller blevet nægtet booking, med at søge at økonomisk kompensation.

Flycancel er det eneste klagefirma, hvis primære fokus at hjælpe rejsende med tyrkiske rejseselskaber og selskaber som rejser til og fra Tyrkiet som f.eks. Turkish Airlines, pegasus, SAS og Onurair. Til forskel fra andre er de, de eneste, der formår at opkræve erstatninger når forsinkelserne sker fra Tyrkiet.

Mange flyselskaber trækker sagerne i langdrag, særligt hvis man som privat person forsøger at indkræve sin erstatning, men hos Flycancel bliver sagerne vundet på mellem en uge og ganske få måneder.

Det er gratis og risikofrit at benytte Flycancel.com

Når en sag er vundet opkræves 25% + moms af kompensationen. Eventuelle udgifter passageren har haft i forbindelse med forsinkelsen, opkræves ligeledes fra flyselskabet, og udbetales til passageren.

Søg din kompensation nu!

Udfyld formularen, og Flycancel kontakter dig.

Dit fulde navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit Telefonnummer (skal udfyldes)

Årsag (skal udfyldes)

Antal passagere

 

2 thoughts on “Hjælp til fly kompensation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.