10 All incl hoteller i Alanya – Priser fra 2334 kr!

Vinter og kulden virker som om den aldrig ender, og ferie planer med rejser til Alanya er lige nu i rigtig mange danskeres kalender. 

Lige nu er det super billigt at bestille rejser gennem blandt andet Suncharter og Sunweb.

Rigtig mange danskere efterspørger All incl hoteller i Alanya, og på den områder tilbyder Sunweb en lang række hoteller.

I denne artikel har vi fundet de 10 billigeste All incl hoteller via Sunweb. Hotellerne på listen har mellem 3 og 4 stjerner, hvilket er en almindelig stjerne bedømmelse for hotellerne i og udenfor Alanya.

Gå et godt tilbud nu

Den billigeste rejse på listen koster 2334 kr. og den rejse på listen der er dyreste koster 2719 kr. Størestedelen af hotellerne på listen ligger indenfor Alanyas by grænser.

Et er de mest populære All incl hoteller i Alanya centrum er Ramira (Hotel Kleopatra ramira), som tidligere gik under navnet Vega star. Hotellet har i mange år været kendt som det ultimative dansker hotel i Alanya. En status den til dels stadig lever op til i dag, selvom andre nationaliteter også benytter hotellet i dag.

10 All incl hoteller i Alanya:

Om Sunweb

Sunweb er et af de rejseselskaber, som har allerflest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser. De har hoteller med og uden all inclusiv. Sunwebs rejser til Alanya starter normalt fra omkring 2500 kr, og med fast lave priser til børn.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder. Hvis du vil have en billig sommerferie med All Inclusive eller du ønsker at bo i en hyggelig ferielejlighed, så har Sunweb de bedste priser.

Med Sunweb får du :

  • Dansk guideservice 24 timer i døgnet
  • Frihed til at vælge den rejselængde, du ønsker
  • Transport til/fra hotellet inkluderet i prisen
  • Rigtig meget ferie for dit feriebudget
  • Altid et stort udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.