NyhederNyt fra Alanya

10 lækre 5-stjernet hoteller i Alanya og omegn

Find 10 lækre 5-stjernet hoteller i Alanya og omegn i denne artikel.

Vil du gerne finde det perfekte 5-stjernet hotel i Alanya, hvor All inclusiv, luksus og gigantiske pools er som en del af ferien, så læs med her.

I denne artikel igennem går vi, de 10 lækreste 5-stjernet hoteller i Alanya og omegn. Alle hotellerne uddybes via charterrejseselskabet Sunweb, som også i år tilbyder direkte fly til Alanya fra Aalborg.

På vores liste nedenfor er alle rejserne 7 dage på et 5-stjernet all inclusiv eller ultra all inclusiv hotel i Alanya. Priserne på rejserne starter fra 2914 kr i april.

Læs forskellen på all inclusiv og ultra all inclusiv i bunden af artiklen.

Find rejsen her: 10 lækre 5-stjernet hoteller i Alanya og omegn

 

All inclusiv vs. ultra all inclusiv

Er du i tvivl om du skal vælge All inclusiv eller Ultra all inclusiv til ferien, så er her en guide, som gennemgår forskellen mellem All inclusiv og ultra all inclusiv i Tyrkiet.

all inclusiv, ultra all inclusiv, hoteller med all inclusiv i alanya, alanya all inclusiv, all inclusiv hoteller i alanya, 5 stjernet hoteller i alanya, alanya 5 stjernet hoteller i alanya

All inclusiv hoteller i Alanya.

I All inclusiv inkluderes der normalt i prisen; alle måltider, lokalproduceret alkohol, snacks og alkoholfri drikkevarer (vand, sodavand og juice). Ofte serveres måltiderne fra buffet, mens drikkevarer kan afhentes i barerne eller ved buffeten på hotellet eller rundt om poolen. Ofte er forskellige aktiviteter og services inkluderet på all inclusiv hoteller. Du kan altid se, hvad der helt præcist er med i prisen under beskrivelsen af det enkelte hotel på Sunwebs hjemmeside.

Ultra all inclusiv i Alanya

Ultra All inclusiv betyder, at der er tilføjet lidt ekstra til All inclusive-konceptet. Det kan f.eks være importeret alkohol, udvidet åbningstider i barer og restauranter, restauranter med menukort som du gratis kan spise på, genopfyldning af gratis minibar på værelserne eller ekstra mange aktiviteter på hotellet. Specifikationerne af hvad der indgår i All inclusive-konceptet på de enkelte hotel kan altid læses i hotellets beskrivelse på Sunwebs hemmeside.

Om Sunweb

Sunwebs rejser til Alanya starter normalt fra omkring 2500 kr, og med fast lave priser til børn.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.