10 tips til at forbedre dit poker spil på ferien

Ferien i Alanya kan hurtig føles lang, hvis alle dem du rejser med er ude at shoppe, ligger ved poolen hele dagen eller har tømmermænd efter en lang bytur.

Men heldigvis kan ferien bruges på fordybelse og måske endda en investering af tid, som du kan tjene mange penge på senere. En af de aktiviter, der nemt kan gøres på hotelværelset eller ved et pool bord, som mange turister fornøjer sig med, når mørket er faldet på er et godt gammeldags slag poker. Herunder finder du 10 gode tips, som vi fandt på Casinoportalen.dk.

1#  Start med små indsatser

Når du starter et pokerspil er det klogt at starte med små indsatser. Hvis du fra starten af spillet mister et stort beløb, bliver du stresset, og det ødelægger dit spil. Når du starter med at satse småt, bliver du ikke så stresset over at tabe, også du kan koncentrere dig om at komme ind i nogle gode rytmer.

2# Fokusere på dit spil

Når du skal spille poker er af det vigtigste at have fokus og koncentration. Du kan kun blive en god pokerspiller ved at fokusere på det spil, du skal vinde.

Sluk for de sociale medier, fjernsynet og andre forstyrrelser omkring dig, før du går i gang med dit pokerspil, og fokuser 100% på dit pokerspil, og vigtigst af alt, stop når du har mistet din fokus på spillet.

3# Bliv klar til at spille online poker

Når du går fra at spille poker ved et fysiskbord, til at spille online, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Vær især opmærksom på den såkaldte ’timebank’. Det betyder, at du skal agere indenfor en vis tid.

En anden vigtig forskel på fysisk spil og online spil er, at du i online poker skal forholde dig til mange flere poker hænder pr. time, end normalt. Det hurtige tempo og begrænsede betænkningstid kan være stressfuldt at håndtere i starten, men hvis du fokusere vender du dig hurtigt til det.

4# Start med et poker bord af gangen.

Når du er ved at være bekvemt med online poker, kan det være fristende at springe på en masse spil på en gang. Men hvis du vil blive en god pokerspiller bør du starte stille ud, med et poker bord ad gangen – også kaldet single table.

Når du begynder at blive en habil pokerspiller og kan overskue hele spillet, kan du langsomt begynde at hoppe på flere borde samtidig.

5#: Skab dit eget poker hjørne

Hvis du ligger på sofaen med computeren på skødet og ser fjernsyn i baggrunden, vil du med sikkerhed bliver distraheret i dit spil og tabe mange penge.

Derfor, hvis du vil være en seriøs pokerspiller og hvis du vil vinde stort, så kræver det du finder stille og rolig plads til at spille poker ved. Planlægger du at spille poker i lang tid hver dag, eller over en længere periode ad gangen, så invester i at gøre dine opgivelser behagelige, f.eks. i form af en god kontorstol og en god computer.

6# Find et trygt poker miljø

Der findes mange simple og gode måder at gør dit pokermiljø bedre på.

Det skal være hyggeligt at spille poker, så sørg for at have drikkevarer og lækre snacks indenfor rækkevide når du spiller. Hvis dit humør er godt mens du spiller poker, stiger dine chancer for at vinde også.

7#: Brug huskelister

Måske tror du, du har en rigtig god hukommelse, men online støder du på rigtig mange forskellige spillere og hver spillers spil er unikt.

Hvis du vil blive en rigtig god pokerspiller, så skriv huskelister. Måske ikke af alle poker spillere, du spiller imod, du skal lave lister på, men skriv om dem, du har mødt et par gange. Har du stødt på dem nogle gange, støder du nok på dem igen.

Et brugbart hjælpemiddel er at lave små optegnelser om dine modstandere i poker. Når du møder en spiller du har mødt før, kan du hive dine noter frem og huske gode detaljer omkring hvordan lige dén modstander spiller. Snart du vil have afkodet hans tells og hans spillestil.

8# Brug gratis software

Hvorfor ikke benytte de værktøjer der er tilgængelig, til at forbedre dit pokerspil? Nogle af de bedste typer software til at forbedre dit pokerspil er faktisk helt gratis, og det kan flytte dit pokerspil rigtig langt på kort tid. Se en liste over bedste poker software progranner i 2018.

9#: Tag gode beslutninger

Selv de allerbedste pokerspillere taber engang i mellem. Gør derfor aldrig den antagelse at du kan vinde hver gang – eller at dine modstandere altid vil vinde over dig.

Lær at spille klogt og efter din bedste fornemmelse. Lær ikke at gå i panik, når du taber.

Reflekterer over dine gode og dine dårlige beslutninger, og lær af dem begge.

10#: Poker er matematik

Poker kræver en vis form for matematisk forståelse, og et spil som styres af sandsynlighedsregning. En god pokerspiller kan kalkulere sandsynlighederne i spillet. Poker kræver, at du tænker dig om, gerne flere gange, inden du laver dit næste træk.

Din gevinst afhænger også af dine valg, og er de gode vinder du stort.

Ovenstående er skrevet på baggrund af artiklen: 10 tips til at forbedre dit poker spil.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.