12/10: Oktober fest på Social bar

Oktober er begyndt, og det fejre Social bar for andet år i træk med en kæmpe Oktober fest!

Lørdag D. 12/10 fra kl. 18.00 til 03.00 inviterer Social bar alle til en festlig aften på deres hyggelig bar i centrum af Alanya.

Det er gratis at deltage og der vil under arrangementet også være gratis muslinger og tatovering samt underholdning og musik fra Tyrkiets bedste DJ.

Social bars Oktober fest afholdes for andet år i træk. I 2018 deltog over 1000 personer i festlighederne. I år forventes det at over 1400 personer kommer til Oktober festen.

oktober fest alanya, alanya oktober fest, social bar alanya, alanya social bar

Gratis tatoveringer og muslinger

Til årets Oktober fest vil der være gratis muslinger. 7000 fyldte muslinger er bestilt fra Izmir og deltagere er velkommen til at spise så mange muslinger som de ønsker. Der er ingen begrænsninger på antallet pr. person.

I samarbejde med Cleopatra Ink tilbydes der denne aften også gratis (små) tatoveringer.

Ønsker du en tatovering, skal du medbringe et billede eller print af den tatovering du ønsker dig, og så Cleopatra Inks dygtige tatoo team derefter lave en skitse og tatovering samme aften. Ingen forudbestilling nødvendig.

Tyrkiets bedste DJ

Til årets Oktober fest spiller Tyrkiets bedste DJ: Yasin Keleş.

Yasin Keleş er en af Tyrkiets mest kendte DJs og en artist som har spillet over hele landet. Som underholdning vil der være 20 tyrolerklædte dansere og et show med en pyton slange.

Der vil også være forskellige øl-relateret lege i løbet af aftenen.

Social bar alanya, ar alanya, speciel øl alanya, kwark alanya, muslinger alanya, natteliv alanya, alanya natteliv,

Øl fra hele verden

Social bar har gjort sig populær i Alanya på deres store udvalg af øl.

På deres menukort er der 58 forskellige slags øl fra hele verden. Til årets Oktober fest er der bestilt ekstra ind af alle former for øl.

Du kan blandt andet prøve den belgiske Kwak, der serveres i høje unikke glas med træ stativ.

Hvis du er til mørk øl, så skal du prøve den hollandske ”Amsterdam” øl, Leffe´s eller Tuborg dark. Stedet har naturlig også de mere almindelig kendte øl som Efes, Tuborg, Carlsberg og Heineken.

Praktisk information om Social Bar og Food Alanya

Telefon: +90 549 334 33 44

Facebook: SocialBeer&Food

Instagram: socialbeerfood

Adresse: İzzet Azakoğlu Caddesi Çarşı Mahallesi No:21, 07400 Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.