18/9: Koncert med Johnny Hansen og Country band

Den 18 september 2018 giver Johnny Hansen og Country band  koncert i Alanya.

Koncerten bliver afholdt på stranden i Oba, hvor solnedgang og aftenbuffet er inkluderet i prisen. Det er andet år i træk koncerten bliver arrangeret. I 2017 deltog mere end 300 koncertglade gæster fra hele Skandinavien.

Arrangørerne bag Country koncerten med Johnny Hansen og hans dygtige band er Eurodan og Le Grillé, som også i flere år har haft succes med deres Sankt Hans arrangementer på stranden.

Kandis Johnny, Johnny Hansen, Johnny Hansen koncert, Johnny Hansen koncert alanya, koncerter i alanya, alanya koncerter, Johny Hansen Country bånd, Hey Hey Alanya
Eurodan skriver således om koncerten på deres hjemmeside:

Vi inviterer til en unik aften på stranden i Alanya hvor solnedgangen kan forenes med skøn countrymusik.

Eurodan er gået sammen med Le-Grille om at skabe en stemningsfyldt aften, hvor Johnny Hansen, bedst kendt fra Kandis, hiver Country guitaren frem og giver koncert sammen med sit Country orkester på Strand nr. 6 Oba.

For den folkekære sanger Johnny Hansen har countrymusikkens nærvær og dybe sjæl en helt særlig plads – og pladsen er blevet større med årene. I 2015 udgav han sit første Country-album og nu har den populærere danske forsanger og hans band fundet plads i kalenderen til at besøge os her under de varme himmelstrøg i Alanya og give alle en uforglemmelig aften.

På Beach nr. 6 i Oba kan du i godt selskab og højt humør spise dig mæt i en buffet fra Kim’s køkken Le-Grille. Vi tillader os at kalde den Country-buffet da den vil matche aftenens ønskede stemning.

I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans når Kandis-forsangeren Johnny Hansen går på LIVE med hans Contry band.

Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Husk sidste tilmeldingsfrist den 15.09.2018

Pris: 40€

Video fra koncerten 2017 – Se Johnny Hansen synge Hey Hey Alanya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Johnny Hansen; Derfor elsker jeg ALanya.

Johnny Hansen har i mange år haft bolig i Alanya, og han er en fast del gadebilledet i Alanya, når han og familien besøger Alanya.

Johnny Hansen har i et interview til Alanya.dk fortalt “Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med“ og det er en af grundene til han kommer til Alanya flere gange om året.

Læs hele interviewet med Johnny Hansen her. 

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Johnny Hansen koncert Alanya
  • Johnny Hansen og Country band
  • Koncerter i Alanya
  • Danske koncerter i Alanya
  • Koncert med Johnny Hansen i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.