19 september: Johnny Hansen Country koncert i Alanya

Del på:

En af danskernes helt store stoltheder er uden tvivl den danske sanger Johnny Hansen.

Johnny Hansen har i mange år haft bolig i Alanya, og når han besøger den elskede middelhavsby så er han en fast del af gadebilledet.

Den 19. september tager Johnny Hansen ikke kun på ferie til Alanya, han tager også sit countryband med for at give en unik koncert med dans, god mad og hyggeligt selskab i fokus. Det er de 2 danske virksomheder Eurodan og LeGrille som har arrangeret koncerten og Eurodan skriver således om arrangementet på deres Facebook side:

Oplev hele Danmarks hjertebarn: Johnny Hansen , når han med sit countryband besøger os lige her, i Alanya.

19. September, inviterer vi hos Eurodan Alanya Ltd. i samarbejde med Le Grille til en musikalsk aften på Mari Tiki Beach hvor country, dans, god mad og hyggeligt selskab vil være i fokus!
Aftenen starter kl. 19.00 hvor du i godt selskab og højt humør kan spise dig mæt i en lækker Country-buffet fra Le-Grille, som Kim selvfølgelig selv står for.

Vi tillader os at kalde det en ”Country-buffet” da den vil matche aftenens ønskede stemning.
I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans når Kandis-forsangeren Johnny Hansen og co. går på LIVE med sit countrymusik.

Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med musik og hygge – alt imens vi nyder solnedgangen og udsigten over Alanya.

Tid og sted: 19. September, Kl 19.00 på Mari-Tiki-Beach nr.06 Oba
Pris: 40€ pr. person
Inkluderet i prisen: Country-Buffet inkl. dessert, LIVE-koncert m. Johnny Hansen & countryband.

Book direkte på Euordans hjemmeside eller kontakt dem direkte på Facebook. Note bemærk der er begrænsede pladser.

Facebook
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.