Nyt fra Alanya

20 udvalgte billeder af Alanya fra 2021

2021 blev endnu en usædvanligt år i Alanya og resten af verden.

Ligesom i starten af 2021, vil vi har i starten af 2022 lave en lille billede opsummering af året der gik.

2021 var et år, som brød på både lockdown, store skovbrande og dage, som føltes helt almindeligt. Nogle tog turen til Alanya for at holde ferie, mens andre blev hjemme i Danmark og fortsat afventer at Covid-19 pandemien bliver bedre.

Selvom vi krydsede finger for, at vi i 2021 kunne lave en artikel, som var mere glædelig end den fra 2020, men det var desværre ikke tilfældet. Med de store skovbrænde og en begrænset forbedring og nu forværring af pandemien, har 2021 ikke været et udpræget godt år. Vi forholder os dog optimistiske og håber på at vi i starten af 2023 kan give jer verdens mest positive album over et år fra Alanya.

En lille god stund i landsbyen

Året startede med Two Cultures som et projekt mellem Tea og Safa, som også driver Alanya.Dk. En af de gode stunder fra 2021 var søndag i landsbyen Gedevet, som der kom denne video ud af.

Tea skabte for snart 8 år siden Alanya.Dk og hun har nu overtaget videokanalen Two Cultures, som nu handler om hendes rejser. Støt Tea´s video kanal! Facebook: Two Cultures. Youtube: Two Cultures. (På forhånd tak for din støtte).

Her er 20+ billeder af Alanya fra 2020

Alanya Corona, Tyrkiet nyheder, Alanya karantæne, Karantæne i Alanya, Restriktioner i Tyrkiet, Restriktioner i Alanya, Drone Alanya, Cleopatra beach, Kleopatra straden
Hos Alanya.Dk startede året med at sende vores nye drone op over Alanya, hvor man i vinter halvåret kan se en smog tåge ligge over Alanya, fra de mange brændeovne, som er tændt i Alanya.
Alanya vejret, vejret i Alanya, Marts i Alanya, Alanya marts,
Vejret i marts spillede nogle sjove pus, som her hvor der er helt lyst tæt ved vandet og med utrolig grå skyer i bjergene.
Tyrkiets nationalblomst, Tyrkiets nationalblomst er tulipan, tulipan på tyrkisk, hvad er tyrkiets nationalblomst, fakta om tyrkiet, fakta om alanya, tulipaner Alanya, Alanya blosmter, alanya forår
Foråret er farverigt og smukt i Alanya, særligt pga de smukke tulipaner, som springer ud i starten af marts måned. Tulipanerne har en lang tyrkisk historie, som du kan læse i denne artikel.
kirke i Alanya, St george kirken, Hagios kirken alanya, gammel græsk kirke alanya, Alanya græsk kirke, gratis oplevelser i Alanya, Alanya gratis oplevelser, seværdigheder i alanya, alanya gratis seværdigheder, historiske steder i Alanya
I april måned tog vi på vandretur i Alanyas bjerge, hvor vi kom forbi Skt. George kirken, der blev renoveret i 2015. Kirken er et hyggeligt udflugtsmål i Alanya, og hvis du vil vide mere, så kan du læse vores artikel om den her.
supermarkeder i Alanya, afspærret produkter i Alanya, karentæne i Alanya,
I maj måned, med meget kort varsel, fik alle i Tyrkiet nyheden om at der ville blive indført 3 ugers karantæne for hele landet. En af de få ting der var tilladt for de lokale og fastboende var at gå i supermarkedet. Men i supermarkedet oplevede man flere steder, at bestemte kategorier af produkter var spærret af. Regeringen havde besluttet at nogle typer af varer ikke måtte sælges under den 3 uger lange karantæne og I weekenderne, som også var karantæne-tid for de lokale. Til dags dato forstår vi stadig ikke præcis, hvad man måtte købe hvornår og hvorfor, men afspærringerne var kun noget vi så kortvarigt.
Hjemme test i Alanya, Corona test i Alanya, Alanya Covid 19 test, hvor kan man blive testet i Alanya, hvad koster en covid-19 test i Alanya, corona test på hotellet, PCR test i Alanya, Alanya PCR test hvor
Inden Tea tog på sommerferie i Danmark, skulle hun corona-tests. Heldigvis kunne det gøres i lejligheden med morgenhår. Artiklen om corona-test i hjemmet blev en af årets mest læste og hvis du ikke har læst den endnu, så er den her.
Sankt hans i Alanya, Alanya sankt hans, En vie beach, Sankt hans på En Vie Beach
Til Sankt Hans på En Vie Beach havde de bygget denne fine lille heks, som traditionen tro blev brændt af. Det var en hyggelig aften, som vi husker som en af årets bedste.
Alanya museum påfugle, påfugle i alanya, Damlatas Alanya, seværdigheder i Alanya
I juni måned var der lidt ekstra at se på, på Alanyas arkæologiske museum, hvor der var kommet små påfugle kyllinger, som sikkerhedsvagterne passede godt på.
Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse, hyggelige restauranter i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya restaurant, Hasan fra EV
Efter restauranterne havde været lukket i en lang periode og kun måtte tilbyde Take Away, var det dejligt at komme på restaurant Lost og blive mødt af Hasan store smil.
Skovbrande i Manavgat, brande i Tyrkiet, Status på brandene i Tyrkiet, Tyrkiet i brand, skovbrande i Tyrkiet, Alanya brand,
Den 28. juli udbrød der en stor skovbrand i Manavgat, som ligger en times kørsel fra Alanya.
Skovbrande i Manavgat, brande i Tyrkiet, Status på brandene i Tyrkiet, Tyrkiet i brand, skovbrande i Tyrkiet, Alanya brand,
Over 14 dage udbrød der mere end 270 naturbrande i 53 provinser i Tyrkiet. Det var en forfærdelig tid.
Skovbrande i Manavgat, brande i Tyrkiet, Status på brandene i Tyrkiet, Tyrkiet i brand, skovbrande i Tyrkiet, Alanya brand,
Først midt i august var alle skovbrandene endelig under kontrol. I denne artikel kan du læse eller genlæse om den forfærdelig tid, som stadig har alvorlige konsekvenser for utrolig mange.
Diskotek alanya, alanya diskotek, alanya club, bargaden i Alanya, gå i byen i Alanya,
I løbet af året blev restriktioner både indført og ophævet. Mens diskotekerne fik lov at åbne, så måtte de fortsat kun spille høj musik indtil et bestemt tidspunkt. På Havana club havde man derfor tænkt kreativt og indkøbe flere hunred høretelefoner, som gæsterne fik udleveret når musikken skulle slukkes og på den måde fortsætte festen for deres gæster.
grotter i alanya, alanya fosfor grotte, dykning i Alanya, søgrotterne i Alanya, bådtur i Alanya, Alanya bådtur, sejltur alanya, Alanya fra søsiden, Alanya grotter,
Middelhavet er en af få steder, hvor man kan drømme sig væk fra corona hverdagen. I forbindelse med vores sejltur i september, fik vi taget billeder af alle sø grotterne og skrevet denne artikel.
Tårnet Antalya, Expo Tårnet Antalya, Expo Antalya, Antalya Expo park, seværdigheder i Antalya, oplevelser i Antalya, kongresscenter i Antalya,
I år tog vi også ud og besøgte Expo området fra 2016 i Antalya. Lige nu er der meget øde, men corona har også haft sin effekt på parken. Alt det kan du læse meget mere om Expo området her.
Alanya supermarked, Kun i Alanyam Shopping i alanya, Alkohol i Tyrkiet,
Det var en sjov overraskelse for os, da vi i år lærte, at man kan låne en proptrækker i supermarkedet, når man køber vin.
Svenska Föreningen, den svenske forening i Alanya, Alanyas svenske forening, foreninger for udlændige i Alanya,
I september havde Alanya.Dk fået æren af at være inviteret til åbningen af den Svenska Föreningen. Foreningen for svenskere i Alanya er den første af sin slags i Tyrkiet og til åbningen deltog Alanyas Borgmester Adem Murat Yücel, som ses på billedet sammen med skifteren svenske advokat Ceylan Çelik.
Udsigt over Alanya, Alanya udsigt, solnedgang alanya,
Selvom året til tider var hårdt og dumt, så forblev solnedgangen i 2021 ligeså smuk som alle de andre år.
Alanya udsigts punkter, vandreture i alanya, alanya vandre ruter, borgen i Alanya, Alanya borgen
Udsigten over Alanya fra bjergene bag byen er også altid fortryllende.
Alanya julemarked, julemarked i alanya, juletræ i Alanya, Alanya juletræ,
I år var der endelig julemarked, eller Nytårs marked, som det officielt er blevet omdøbt til. Det var en glædelig begivenhed som mange havde set frem til, efter det havde været aflyst i 2021.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanya 2021
  • Billeder af Alanya
  • Billeder af Alanya 2021

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.