MagasinNyhederNyt fra Alanya

2018s første magasin sendt i trykken

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

2018 bliver med sikkerhed et godt år for Alanya.

Derfor udgiver vi naturligvis også vores populære magasin i Alanya i år, for andet år i træk med navnet Hello Alanya.

Det nye navn Hello Alanya blev offentliggjort sidste år, efter at Alanya.Dk og Hello Alanya gik sammen om at skabe Alanyas bedste magasin! Læs mere om samarbejdet med Hello Alanya her. 

Som altid bliver magasinet måde på dansk og på engelsk.

Magasinet bliver skabt med både fastboende og turister for øjne, så der både noget for dem der besøger Alanya første gang, og for dem der kender byen rigtig godt, og gerne vil lærer endnu mere om Alanya.

Magasinet er gået i trykken og forventes leveret om max. 10 dage.

For at vise jer, hvad i kan glæde jer til, offentliggøre vi allerede nu forsiden på årets magasin.

Årets smukke magasin forside er taget hos En Vie Beach

 

Årets magasin er fyldt med nyheder om Alanya, oplevelser i Tyrkiet, historier om lokale i Alanya, restaurant anmeldelser, guides og meget meget mere. Forside fotoet er taget på det smukke hotel En vie Beach (find rejse dertil her)

Når magasinet er blevet leveret af trykkeren og omdelt i Alanya, laver vi som altid en distributionsliste med stederne, hvor du kan hente årets bedste magasin.

Vil du gerne være sikker på at få et magasin? – Forudbestil et og få det leveret til Danmark! 

Forudbestil magasinet her!

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.