2Base udgiver 3. online magasin om Alanya

I oktober udkom den danske ejendomsmægler 2Bases 3. online magasin om Alanya.

Magasinet er denne gang lavet på fem forskellige sprog; dansk, engelsk, finsk, russisk og tyrkisk. Magasinerne er blevet udgivet på hjemmesiden Issuu, hvor det kan læses gratis.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

2Base magasinet er en blanding af 2Base facebook indlæg, blog indlæg og boliger fra Alanya. Magasinet er lavet i et interaktivt designet, så det er muligt at f.eks klikke ind på boligen som er vist i bolig annoncerne, og læse nærmere på 2base hjemmeside. Ønsker man ikke at læse det online, er der også mulighed for at downloade magasinet og læse det offline.

Se 2base 3. online magasin her
2base blog skriver de følgende om deres anden magasin udgivelse:

Kære alle,
Som altid var sommeren 2018 både spændende og begivenhedsrig her i boligland. 

Vi var som altid aktive på vores sociale kanaler samt på vores velbesøgte blog.

Alt det samler vi op på i den seneste og dugfriske udgave af vores gratis boligmagasin. 

Som ekstra krydderi er der selvfølgelig også en masse flotte boligbilleder samt et udpluk af de nyeste og bedste boliger. 

Så skulle du ikke have fået det hele med, så er magasinet er rigtigt godt sted at få opfrisket sommerens mange spændende historier.

Læs blandt andet mere om..

– Færge til og fra Girne på Nordcypern, Liste over flyselskaber som flyver til Gazipasa lufthavn, Mikro-eventyr i Alanya, Farvede klistermærker og elevatorer, Forslag til sviptur til Alanya, Alanyas mange legepladser

Og så er der selvfølgelig opsamling på alle vores bedste historier fra Facebook. Dem bør du ikke gå glip af.

På vegne af alle os hos 2Base!
 

Magasinet er designet i samarbejde med Tea Tougaard, som ejer Alanya.Dk. Tea har igennem de sidste 4 år har designet og udgivet det populære danske og engelske magasin Alanya.Dk / Hello Alanya, som udkommer i fysisk form 2 gange om året.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.