Nyt fra Alanya

2Base udgiver online magasin om Alanya

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Den danske ejendomsmægler 2Base, der ejes af Bo Thygesen, har netop udgivet et gratis online magasin om Alanya.

Det første magasin der blev udgivet var det danske magasin, men indenfor kort tid bliver det samme magasinet på engelsk, finsk og tyrkisk også udgivet på hjemmesiden Issuu.

2Base nye magasin er gratis. Magasinet er en blanding af 2Base facebook indlæg, blog indlæg og boliger fra Alanya. Magasinet er interaktivt designet, så det er muligt at f.eks klikke ind på boligen som er vist i bolig annoncerne, og læse nærmere. Ønsker man ikke at læse det online, er der også mulighed for at downloade magasinet og læse det offline.

Magasinet er desinget i samarbjede med Tea Tougaard, som ejer Alanya.Dk og som igennem de sidste 3 år har designet det populære danske og engelske magasin Alanya.Dk / Hello Alanya, som udkommer i fysisk form 2 gange om året. 

Se 2.base nye magasin her:

2base blog skriver de følgende om deres første magasin udgivelse:

Kære alle, 
I dag er en lidt speciel dag her hos 2Base Ejendomsmægler!

Vi er nemlig stolte og glade over at kunne publisere vores første online boligmagasin. Magasinet indeholder hele 44 siders interessant læsning for alle med interesse for Alanya og boligmarkedet.

Det er gratis at læse og kan tilgås i bunden af dette blogindlæg eller ved at trykke på billeder øverst.

Som i sikkert ved er vi altid aktive både på vores facebookside samt her på vores blog “Bolig i Tyrkiet”.

Alle disse informationer har vi samlet op på i vores online magasin samt krydre det med de bedste boligtilbud, flotte billeder, et lækkert design og andre småhistorier.

Vi håber i vil synes om magasinet, og måske endda har lyst til at dele det med andre via facebook eller andre social medier.
Ligeledes hører vi meget gerne om jeres oplevelser med at læse magasinet, modtager forslag til emner vi kan skrive om og ser i det hele taget frem til at modtage både ris og ros.

God læsning og rigtig god weekeend!
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.