2x Vellykket Sankt Hans i Alanya

I fredags blev heksen brændt af i både Danmark, og hele 2 steder i Alanya.

Både En vie Beach og Eurodan i samarbejde med Le Grille holdte Sankt Hans i år.  En Vie Beach holdte deres Sankt Hans på deres hotel, mens Eurodan og Le Grille holdte det på Mari Tiki beach (Oba beach nr. 6). Sankt Hans på En Vie Beach På En Vie beach var der 175 tilmeldte, og aftenen var en stor succes med bål på stranden og snobrødsbagning.

Der var fuldt hus på En Vie Beach
Fra En vie Beach kunne gæsterne nyde solnedgangen over havet mens de spiste.
Efter solnedgang blev bålet tændt på stranden, og med borgen i baggrunden var det et smukt syn.

Sankt Hans på Mari Tiki Beach På Stand nr 6 i Oba afholdt Eurodan og Le Grille Sankt Hans. Der blev serveret stor tag-selv buffe og chokoladekage med frugt. Årets båltaler var den danske håndboldsspiller Sandra Toft, som er gift med Kim Galsgaard, der ejer Le Grille. Sandra Tofts båltale var en smuk fortælling om traditionerne bag Sankt Hans og talen blev godt modtaget af de mange deltagere. Traditionen tro var der problemer med at få gang i bålet på stranden. Efter hjælp fra Kurt Jensen, kom der gang i målet, og Shibiduas midsommersang blev sunget i fællesskab omkring bålet. Efter midsommer sangen kiggede Alanyas Borgmester Adem Murat Yücel forbi festlighederne, hvor han blandt andet holdt en tale om de mange forskellige nationaliteter, der hvert år besøger Alanya. Mange gæster roste arrangementet der varede indtil ca. midnat

Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Alanyas Borgmester Adem Murat Yücel holdt også tale.
Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Sandra Toft holder en smuk båltale om Sankt Hans traditioner
Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Der var lang kø ved den lækre buffe
Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Mens der blev spist, kunne gæsterne nyde dagens solnedgang.
Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Der var fuld hus til årets Sankt hans med Mari Tiki
Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Borgmestern ærede årets Sankt Hans med hans besøg

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.