5 fantastiske restauranter med stor tyrkisk morgenmad

Del på:

Når man besøger Alanya må man ikke snyde sig selv for at prøve en ægte tyrkisk serpme morgenmad.

Serpme Kahvaltı er betegnelsen for den type tyrkiske morgenmad, hvor hver lille ret bliver serveret i en lille skål, også kan man sidde og hapse af de små lækre retter.

Hos Alanya.Dk elsker vi tyrkisk serpme morgenmad – Vi anbefaler følgende 5 steder:

morgen

Organic House

Hos Organic House i Cikcilli serverer de en fantastisk økologisk tyrkisk morgenmad i bedste kvalitet. Der serveres en velsmagende tyrkisk te og vand sammen med morgenmaden, samt der er mulighed for at bestille friskpresset appelsinjuice. Prisen for morgenmad er 25 tl. Efter morgenmaden kan man med fordel shoppe i den smukke økologiske butik.

Læs mere om Organic House her

Organic House kan kontaktes på +90 530 567 6869. Se adresse her.

ZENCEFIL-MORGENMAD

Zencefil

Zencefil ligger tæt ved Sand House komplekset ikke langt fra 35 meter gaden. Hos Zencefil koster en serpme tyrkisk morgenmad 25 tl inklusiv vand og te.

Zencefil har fri Pick up service på telefon: +90 507 938 0707

En-vie-beach-morgenmad

En Vie Beach

En vie beach ligger i centrum af Alanya ikke langt fra havnen. Stedet servere tyrkiske morgenmad i moderne og flotte omgivelser helt ned til vandet, og med en skøn udsigt over Alanyas havnen og Red Tower.

En Vie Beach kan kontaktets på +90 242 511 1256 – Se på kort her

Zirve-tyrkisk-morgenmad

Zirve

Zirve ligger langt oppe på bjerget, og stedet har en fantastisk udsigt ud over Alanya borgen og hele området omkring. Zirve har en af byens støreste serpme morgenmad med alt fra menemen til hjemmebagt kage.

Bordbestilling kan laves på +90 242 522 4500 – Se adresse her.

terras morgenmad

Teras Cafe

Teras området i Bektas er et populært piknik sted og stedet har en af byens mest fantastiske udsigtes områder. Ved Teras ligger Teras Cafeen, som har en smuk udsigt ud over Alanyas bjerge samt Alanya borgen.

I weekenden kan det være en god ide at bestille bord hos Teras Cafe. Det kan gøres på +90 531 780 2120.Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.