Annoncørbetalt indholdDecemberNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

5 restauranter med skønne julemenuer

Flere og flere danksere fejre jul i Alanya.

Hvis du er en af dem der skal holde jul i Alanya i år, og måske ikke ønkser at bruge den 24. december på at lave mad, så se her!

I Alanya har nogle af de bedste restauaranter valgt at lave specifikke julemenuer til juleaften, for at glæde alle de skønne udlændinge, som vælger at fejre jul i Tyrkiet.

Vi har i denne artikel udvalgt nogle af de restauranter som vi synes har de allerbedste julemenuer i Alanya.

Restauranter med skønne julemenuer i Alanya

Fiaba Brasserie på borgen i Alanya

Fiaba Brasserie er inbegrabet er julestemning i Alanya. Fiaba har brugt 5 dage på smukt at oppynte hele restauranten med julelys og julepynt – både indendørs og udendørs.

Fiaba Brasserie har skabt en unik menu til juleaften dem 24. december. Menu består af 3 retter, med forskellige valgmuligheder til hovedretten.

Til forret får man bruschetta, sprød blæksprutter og hunters pastry.

Til hovedret kan man vælge imellem grillet tenderloin, grillet kylling eller retten 3-fisk. Alle hovedretterne serveres med en Middelhavs salat.

Til dessert serveres der en frugt tallerken og senere på aftenen serveres Fiabas Creme Brulé, som blev kendt i hele Alanya under julemarkedet.

Læs mere om juleaften på Fiaba i denne artikel – Eller kontakt dem direkte på facebook eller instagram.

Pura Vida i Mahmutlar

I Mahmutlar er der også masser af julestemning, særligt på den dansk/tyrkiske restuarant Pura Vida.

Pura vida har lavet en fortryllende julemenu som perfekt matcher deres perfekte juleoppytning af restauranten. Du kan vælge mellem forskellige starters og hovedretter og til dessert for du Ris ala mande.

Julemenuen kan fås både søndag d. 24 december og mandag d. 25 december, men søndag spilles der live musik af Salt Band, som er et meget populært liveband. Prisen for den 3-retters menu er 1099 tl.

For reservation kan man ringe eller sende en sms til +90 535324 56 96.

Lost in Alanya i centrum af byen

Hvis du gerne vil hole juleaften i centum af Alanya, så tjek Lost in Alanya eller Found by Lost (næste punkt). Begge restauranter har stilfulde julemenuer klar til juleaften og julepyntet smukt op til vinterens store aften.

Hos Lost in Alanya kan du vælge mellem 3 forskellige forretter, 4 forskellige hovedretter og 2 forskellige desserter, alt sammen til den beskedne pris af 895 tl. Dertil kan du naturligvis tilkøbe vin eller drinks fra stedet for drinksmenukort.

Hvis du vil være garanteret et bord på Lost juleaften, så husk at booke bord allerede nu.

Lav din reservation på +90 530 910 87 98, Lostinalanya@hotmail.com eller på instagram

Found by Lost i Alanya centrum

Found by Lost og Lost i Alanya ligger side om side i Alanya centrum og har også samme ejer. Derfor er det måske ikke overraskende at julemenuen på begge steder er ens – bestående af forskellige valgmuligheder til både forret, hovedret og dessert.

Hos Foudn by Lost kan du vælge mellem 3 forskellige forretter, 4 forskellige hovedretter og 2 forskellige desserter, alt sammen til den beskedne pris af 895 tl. Du kan supplere din julemenu med vin eller drinks fra stedet for drinksmenukort.

Ligesom på Lost er der begrænset pladser på Found – som dog er lidt størrer, så husk at booke bord allerede nu, hvis du vil holde jul på Found.

Lav din reservation på +90 535 213 14 83, Foundbylost@hotmail.com eller på instagram

En vie Beach med udsigt til borgen

Hvis du gerne vil nyde juleaften med udsigt til havet og til Alanyas ikoniske borg, så bør du holde din juleaften på En Vie Beach.

Deres juleaftens starter kl 19.00 med velkomstdrink og derefter serveres der er en smuk sammensat menu med flere retter inklusiv et glas vin og kaffe til desserten. Under aftenen vil der være livemusik med Didem og hendes band “On Air” samt Dj Ender.

En Vie Beach opforder til at man laver en reservation på forhånd på tlf +90 532 483 36 07

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Fiaba Brasserie julemenu
  • En Vie Beach restaurant julemenu
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Julerestauranter i Alanya
  • Lost in Alanya julemanu
  • Mahmutlar julemenu
  • Pura Vida restaurant

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.