Gratis seværdighederNyt fra Alanya

5 Sportsgrene, du kan dyrke i Alanya

Alanya er en by, med mulighed for at dyrke en bred vifte af sportsgrene.

Naturen omkring Alanya giver mulighed for at dyrke alt fra sport på stranden til sports op og ned af bjergene.

I denne oversigt har vi lavet en oversigt med 5 sportsgrene, du kan dyrke i Alanya, både sommer og vinter.

Artiklen er skrevet i et sponsoreret samarbejde med Hunkemöller, som tilbyder alt fra kvalitets træningstøj til lækker nattøj til kvinder (reklamelinks).

photo of woman wearing pair of black nike running shoes
Photo by Dominika Roseclay on Pexels.com
1: Løb

I Alanya er der god mulighed for at komme ud at løbe. Så det er på med løbeskoene. Du kan f.eks løbe en tur i byen eller på strandpromenaden.

Er du til stigninger og kuperet terræn, så er forbjerget op til Alanya´s borg en god udfordring for selv den erfarne løber.

Hvis du ønsker at løbe i sommer månederne, så anbefaler vi, at du snører skoene tidligt om morgenen eller efter solen er gået ned, da varmen midt på dagen, gør det svært at holde væskebalancen stabil.

På udkig efter lækre træningsbukser? Find dem på Hunkemöllers webshop (reklamelink)

Mountainbike, Mountainbike alanya, Mountainbike Tyrkiet, sport i Alanya,

2: Mountainbike

Alanya er en fantastisk by at køre på mountainbike i. Bjergene har et utal af veje og stier, som egner sig perfekt til at køre på mountain bike.

Online kan du finde en masse kort med stier og ruter, som du kan køre mountain bike på i Alanya. Der er også forskellige facebook grupper med folk som cykler i Alanya og som arrangere cykelture, som man gratis kan deltage i.

Læs også >> 10 rigtige og forkerte myter om solcreme

close up photo of person holding tennis racket and ball
Photo by Gonzalo Facello on Pexels.com

3: Tennis

Har du taget dine tennissko med på ferie og har du lyst til at svinge en ketsjer, så er der rig mulighed for det i Alanya.

Der findes både kommunale tennis baner og klubbaner. Der er mulighed for at leje udstyr og en træner, hvis du vælger en at spille i klubberne. Der ligger Tennis klubber ved Damlatas stranden og tæt ved Dinner restaurant i Cikcilli.

De kommunale baner passes typisk af en kommunal ansat og her skal du selv medbringe ketsjere og bolde. Tilgengæld kan du spille ganske gratis!

Alanyaspor, alanya forboldhold, tyrkisk superliga, superliga tyrkiet, alanyaspor tyrkisk superliga, fodbold i tyrkiet, tyrkisk fodbold, tyrkiske fodboldhold, alanya spor alanya fodbold, kampe i alanya, fodboldkampe i Alanya

4: Fodbold

Tyrkerne er vilde med fodbold og de lokale spiler på kunstgræs-baner, som findes mange steder i byen, men typisk i boligområderne.

Her kan en fodboldbane lejes på timebasis. Er I en gruppe der har lyst til at spille bold, så husk at bestille en bane i god tid. I sommervarmen er der rift om banerne i de sene aftentimer, hvor det er køligt nok til at spille.

Alanyas strande, alanyas strande, strandene i alanya, hvilken strand er bedt i alanya, hvor ligger cleopatrastranden, bedste strand i alanya, Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanya, verdens bedste strande

5: Beachvolley

Langs strandene i Alanya er der flere steder opstillet velbevaret beachvolley baner. Banerne er gratis at benytte og tyrkerne elsker at spille beachvolley, så det er ikke et problem at lave 2 hold til et spil på stranden.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Sport i Alanya
  • Mountainbike Alanya
  • Alanya mountainbike
  • Alanya Tennis
  • Beachvolley Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.