6. “Gyldne øse” mad konkurrence afholdt i Alanya

Del på:

Fra Fredag til søndag blev der for 6. gang afholdt ALTIN KEPÇE ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASI som oversat groft på dansk betyder Den gyldne øse international mad konkurrence.

Det er 6. Gang konkurrencen bliver afholdt i Alanyas Külture merkez (kultur hus på damlatas)
Alle dagene var fyldt med nervepirrende konkurrencer, hvor de mange forskellige deltager skulle lave, designe og præsentere deres retter på tid. Der blev blandt andet dystet i Alanya retter, og fiske retter hvor mange brugte laks til deres retter.

Stemningen til den internationale mad konkurrence var god, og der blev blandt andet delt gratis smagsprøver ud til de mange deltagere.

Et stærkt dommer team

En af dommerne i den populære mad konkurrence var Alper, som mange kender som den ekstraordinære dygtige kok på restauranten Dinner i Cikcilli. Sammen med Alper var Hasan også til stede, som er Dinners daglige ansigt ud ad til.

Udover lokale dommer fra Alanya, var der også hentet dygtige dommere ind fra det øvrige Tyrkiet, blandt andet var køkkenchefen for en af de store Hilton hoteller i Tyrkiet dommer til konkurrencen. Mens deltagerne lavede deres mad, tog han sig tid til at snakke med tilskuerne. Her ses han sammen med Nelsun, som studere gastronomi i Mersin.
Facebook
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.