Helligdage og mærkedageNyhederNyt fra Alanya

Året der gik i Alanya 2017

Året 2017 er ved at være slut og vi fra Alanya.Dk vil gerne sige tak for et godt år.

Alanya.Dk eksistere p.g.a af vores mange læsere, og jeres fantastiske opbakning. For at slutte året af på en god måde, har vi lavet en lille opsamling med årets mest populære artikler og de støreste nyheder fra år 2017 i Alanya. 

alanya magasin, alanya dk magasin, hello magasin, gratis magasin, magasin om Tyrkiet, ferie i alanya, sunweb, suncharter, eurodan,

Året hvor Alanya.Dk blev slået sammen med Hello Alanya.

I år 2017 blev Alanya.dks magasin endnu større. Vi slog os nemlig sammen med Hello Alanya og gjorde dermed en konkurrent til en stærk samarbejdspartner. Sammen med Hello Alanya udgav vi i 2017 to magasiner på dansk og engelsk. Begge magasiner er blevet taget fantastisk imod, og vi har modtaget utrolig meget ros for vores arbejde. En ros vi værdsætter og gemmer i hjertet!

Hvis du ikke fik fingerne i årets magasin, og stadig ønsker at få finger i et, kan magasinet stadig bestilles på postordre. Se her hvordan du bestiller magasinet.

lavas brød opskrift, fladbrød opskift, lavas opskrift, fladbørds dips opskrift, tyrkisk mad opskrifter, opskrifter på tyrkisk mad, opskrift tyrkisk, tyrkisk opskrift på blad, tyrkisk pandekagebrød, fladbrød fra alanya, fladbrød fra tyrkiet

Årets opskrift

Ikke overraskende blev årets mest populære opskrift, igen i år, opskriften på det tyrkisk fladbrød. På vores facebook side er artiklen blevet delt løbende hele året og opslaget læst af mere end 35.000 gange. Opskriften med tyrkisk fladbrød og dip er med rette en populær opskift, for den velsmagende forret er noget mange ser frem til i Alanya. Hvis du gerne vil lave tyrkisk fladbrød med dip, kan du finde opskrift her.

Blandt de nye opskrifter der blev lagt på siden i 2017 er: Kabak Tatlısı – Sødet græskart, tyrkisk avokado dipIspanak çorbası – Tyrkisk spinatsuppePide brød (Pide ekmek)Alanyas S kager – S pasta

Alanya svævebane, svævebane alanya, oplevelser i alanya, værd om vide alanya,

Årets største nyhed

Den støreste nyhed i år 2017 var uden tvivl byggeriet og åbningen af Alanya´s nye svævebane. I starten af året begyndte byggeriet og i august åbnede den endelig. Vi hos Alanya.Dk gjorde vores ypperste for at holde alle opdateret med byggeriet, og hvornår svævebanen åbnede. Byggeriet blev undervejs flere måneder forsinket.

D. 19/8 åbnede svævebanen uofficelt, og vi sendte denne dag en live video fra vores første tur. Vidoen er blevet set mere end 34.000 gange. Se eller gense videoen her.

Johnny hansen, Johnny hansen alanya, kendis i alanya, kandis johnny, kandis johnny Alanya, kendte i Alanya, oasis real estate

Johnny Hansen kastede solskin over Alanya

Johnny Hansen elsker Alanya og Alanya elsker ham.

Det blev blandt andet bevist da han spillede en total udsolgt koncert D. 19 september i Alanya. I den forbindelse optog han også en ny musikvideo sammen med sit country band, og Alanya var lokation.

Vi hos Alanya.Dk fik også fornøjelsen af et interview med Johnny Hansen i hans hjem i Alanya, læs interviewet her. 

eurodan, eurodan alanya, billeje alanya, udflugter alanya, dansk guide udflugter alanya, eurodan udflugter, transfer alanya, alanya transfer,

Eurodan fejrede 10 år i Alanya

For det dansk-tyrkiske firma Eurodan var 2017 også helt speciel. De fejrede nemlig 10 års jubilæum i Alanya, som blev fejret med en stor fest på Grand cru, hvor alle Eurodan klubmedlemmer gratis kunne deltage.

Eurodan arrangede sammen med Le grille måde Sankt hans og Johnny Hansen koncerten i 2017.

Eurodan er transfer og udlejning firma, som også arrangerer udflugter med danske guider. I 2017 slog de rekord med det støreste udflugtsprogram til dato og over sæsonen var flere tusind skandinaver med på store og små udflugter i Tyrkiet.

tyrkiet, pillepas, medicinattest, medicin i tyrkiet, rejse med medicin, regler

Skal man have pillepas med til Alanya?

Pillepas har været et af årets store samtale emner på de sociale medier. Alanya.Dk har i samarbejde med ambassaden besvaret dette spørgsmål i denne artikel og artiklen er læst mange tusind gange i år.

Læs artiklen om pillepas i Tyrkiet her.

vintertid, sommertid, vintertid afskaffes i tyrkiet, vintertid afskaffes, vintertiden afskaffes, tyrkiet, sommertiden, vintertiden

Vintertid fortsat afskaffet

I 2016 besluttede man, at vintertiden i Tyrkiet skal afskaffes for at drage fordel af mere dagslys, denne beslutning gjorde sig også gældende i 2017.

Det betyder at man ikke længere skal stille uret 1 time tilbage når vintertid starter. Denne beslutning har fået betydning for tidsforskellen mellem Danmark og Tyrkiet. Normalt er Tyrkiet 1 time fremme, men nu er Danmark 2 timer foran Tyrkiet. Vil du vide mere om Tyrkiets afskaffelse af vintertid, så læs vores artikel her. 

Alanya dk julekalender, jul i alanya, Alanya jul

Alanya.Dk julekalenderen 2017

Igen i år har vi lavet julekalender i december på vores facebook side. Gik du glip af julekalenderen kan du se den her.

tyrkiske-helligdage-2017

Helligdage i 2018

Helligdage kalenderen for 2018 er også blevet lagt på vores hjemmeside, og du kan se den her.

Dette var vores gennemgang af 2017 mest læste og mest populære artikler. Vi ser frem til at give jer meget mere i 2018. Godt nytår fra Alanya. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.