MagasinNyhederNyt fra Alanya

Årets magasin sendt i trykken

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Igen i år udgiver vi vores populære magasin i Alanya, i år under navnet Hello Alanya.

Det nye navn skyldes vi er gået sammen med Hello Alanya magasinet, og i samarbejde har vi skabt et fantastisk godt magasin.

Som altid bliver magasinet måde på dansk og på engelsk.

Magasinet er blevet skabt med både fastboende og turister for øjne, så der både noget for dem der besøger Alanya første gang, og for dem der kender byen rigtig godt, og gerne vil lærer endnu mere om Alanya.

Magasinet er gået i trykken og forventes leveret om max. 10 dage.

For at vise jer, hvad i kan glæde jer til, offentliggøre vi allerede nu forsiden på årets magasin.

alanya magasin, alanya dk magasin, hello magasin, gratis magasin, magasin om Tyrkiet, ferie i alanya, sunweb, suncharter, eurodan,

 

Årets magasin er fyldt med nyheder om Alanya, oplevelser i Tyrkiet, historier om lokale i Alanya, restaurant anmeldelser, guides og meget meget mere.

Når magasinet er blevet leveret af trykkeren og omdelt i Alanya, laver vi som altid en distributionsliste med stederne, hvor du kan hente årets bedste magasin.

Vil du gerne være sikker på at få et magasin? – Forudbestil et og få det leveret til Danmark! 

Forudbestil magasinet her!

 

Derfor hedder magasinet nu Hello Alanya

Læs også artiklen om vores nye samarbejde med Hello Alanya her. 

I år bliver vores magasin endnu bedre, vi slår nemlig vores magasin sammen med Hello Alanya magasinet.

Hello Alanya magasinet har eksisteret siden 2006 og har i mange år været skrevet på engelsk. Kvinden bag Hello Magasine hedder Cindy Olcan, der ligesom Alanya.Dk, i mange år videre formidlet nyhederne, begivenhederne og fakta om Alanya til sine læsere. Cindy Olcan er uddannet journalist og har fantastisk med ord, hvilket kommer til at gøre dette års magasin endnu bedre.

hello alanya, alanya magasin, hello magazine, hello alanya magazine, magasiner i alanya, gratis magasin i alanaya, alt om alanya, alt om alanya magasin

Magasinerne vil som altid være på dansk og engelsk, og i det velkendte Alanya.dk design, men med Hello Alanyas detaljeret og dybtgående tekster.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.