NyhederNyt fra Alanya

Alanya Avokado foto konkurrence

Alanya står for 74% af Tyrkiet samlet produktion af avokadoer.

Avokadoer indgår også i mange lokalretter fra Alanya og har gjort det i generationer.

Derfor har Alanya kommune lavet en foto konkurrence, som skal sætte fokus på Alanya´s smukke grønne avokadoer.

Konkurrencen har til formål give kreative amatør kokke og fotograf entusiaster mulighed for at udfolde sig kreativt. Billeder skal indsendes indem konkurrencens slutdato er D. 02.04.2021.

Første præmien er 3000 tl, anden præmien er 2000 tl og tredje præmien er 1000 tl.

Derudover er der en speciel Culinary Heritage Alanya Special Prize på 500 TL. Culinary Heritage Alanya er den afdeling i Alanya kommune som stræber efter og arbejder på at bevare og genopdage de orginale Alanya lokalretter. Læs mere om det i dette interview.

For at deltage i konkurrencen SKAL man være bosiddende i Tyrkiet, være over 18 år gammel og billederne må ikke tidligere være offentliggjort på f.eks sociale medier. Hver deltager må også max. deltage med 3 billeder.

Læs alle konkurrence reglerne her.

Alanya avokado konkurrence, konkurrence alanya, avokado billeder, billeder af avokadoer, Alanya nyheder, nyheder fra Alanya
Dommer panelet til avokado konkurrencen

Dommer panelet består blandt andet af Alanya borgmester Adem Murat Yücel og den lokal anerkendte fotograf Ali Aral, som også tidligere har leveret forside fotoet til vores Hello Alanya magasin (1. magasin 2017).

Hvis du vil vide mere om konkurrencen, så tjek avokadolulezzetler.alanya.bel.tr.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.