MagasinNyheder

Alanya.Dk og Hello Alanya bliver et magasin
Nyhed. I 2017 bliver Alanya.Dk og Hello Alanya et fælles magasin.

I 2013 blev Alanya.Dk oprettet og i 2014 kom det første Alanya.Dk magasin på gaden.

Siden har vi lavet 3 magasiner på dansk og engelsk, som alle er blevet varmt modtaget blandt lokale og turisterne i Alanya.

I år bliver vores magasin endnu bedre, vi slår nemlig vores magasin sammen med Hello Alanya magasinet.

Hello Alanya magasinet har eksisteret siden 2006 og har i mange år været skrevet på engelsk. Kvinden bag Hello Magasine hedder Cindy Olcan, der ligesom Alanya.Dk, i mange år videre formidlet nyhederne, begivenhederne og fakta om Alanya til sine læsere. Cindy Olcan er uddannet journalist og har fantastisk med ord, hvilket kommer til at gøre dette års magasin endnu bedre.

hello alanya, alanya magasin, hello magazine, hello alanya magazine, magasiner i alanya, gratis magasin i alanaya, alt om alanya, alt om alanya magasin

Det første fælles magasin mellem Alanya.Dk og Hello Alanya udkommer i maj, og sammen med vores første fælles udgivelse printer vi også 10.000 by kort over Alanya, der ligesom magasinet kan fås gratis hos vores samarbejdspartnere. Det andet magasin vil udkomme i august.

Magasinerne vil som altid være på dansk og engelsk, og i det velkendte Alanya.dk design, men med Hello Alanyas detaljeret og dybtgående tekster.

Alanya.Dk og Hello Alanya online

Alanya.Dk og Hello Alanya vil også give nyheder online. Alanya.Dk levere nyhederne på dansk, men Hello Alanya er på engelsk. Se Hello Alanyas hjemmeside her.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.