NyhederNyt fra Alanya

Alanya er sikkert at rejse til

En opdatering i rejsevejledning til Tyrkiet har skabt panik.

Men gennemlæser man advarselen, kan man se Alanya er sikkert at rejse til.

Læs også vores blog: Terror i Alanya?

Uddrag af teksten fra www.um.dk

Alle rejser og ophold inden for en radius af 10 km fra den tyrkisk-syriske grænse frarådes. I det øvrige grænseområde frarådes alle ikke-nødvendige rejser og ophold. Generelt er hovedbyerne i det sydøstlige Tyrkiet forholdsvis sikre at opholde sig i. Man bør dog udvise stor forsigtighed, ligesom man kun bør benytte hovedfærdselsårerne og kun bevæge sig uden for hovedbyerne i dagtimerne. I det østlige Tyrkiet bør rejsende generelt udvise stor forsigtighed. Danskere bør udvise forsigtighed ved rejse langs grænsen til Irak på grund af risiko for kamphandlinger i området.

Danske rejsende har dog i almindelighed et problemfrit ophold i Tyrkiet. Risikoen for tyveri og røveri er generelt lav, men stigende i de større byer som f.eks. Istanbul og Izmir. Risikoen for trafikulykker er væsentlig højere end i Danmark.

Læs hele teksten her
Alanya er som den plejer.

Fastboende og turister i Alanya vil kunne bekræfte at alt er som det plejer i Alanya, og at byen er ligeså sikker, som den plejer at være.

Afstanden fra Alanya til Istanbil er 825 Km, svarende til afstanden mellem Danmark og Belgien.

Skulle der opstå en sikkerheds risiko i Alanya, Skal Alanya.Dk nok holde dig opdateret.

Alanya.Dk kan, ligesom alle andre medier, naturligvis ikke garantier 100% sikkerhed, men vi understreger at i øjeblikket ikke er grund til frygt, for sikkerheden i Alanya.

Vil du vide mere? På Chefredaktør Tea Tougaards Blog kan du læse mere. Klik her.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.