Få tilsendt Alanya.Dk magasinet til Danmark

Vil du også have Alanya.Dk magasinet til Danmark?

Sidder du også hjemme i Danmark, og kan slet ikke vente med at få fingerne i vores nye Alanya.Dk magasin, eller har du måske stadig ikke fået læst det 1. magasin?

Så er der godt nyt. Vi kan nemlig sende Alanya.Dk magasinet det til dig!

Pris: 100 Dkk.

Prisen inkludere kuvert, service og uforsikret forsendelse fra PTT (Tyrkiets postvæsen). Ønsker du en forsikret forsendelse så send os en mail, så yder vi også gerne denne service. PTT har oplyst os at forsendelsen til Danmark tager ca. 1 uge, hver opmærksom på det kan tage længere tid.

Sådan bestiller du Alanya.Dk magasinet til Danmark:

Mobilpay: Udfyld forsendelsesformularen nedenuden og overfør de 100 Dkk over mobilpay til 004560124903. Når pengene er modtaget, sender vi dit magasin indenfor 24 timer.

Uden mobilpay: Udfyld forsendelsesformularen nedenuden og skriv i kommentar feltet at du ønsker bankoverførsel. Vi sender dig derefter bank informationerne i en seperat mail. Når pengene er modtaget, sender vi dit magasin indenfor 48 timer.

VIGTIG: Skriv din adresse i tekst feltet, så vi ved, hvor vi skal sende magasinet til. Plus skrive om det er det 1. eller 2. magasin du øsnker. Skriver du ikke noget sender vi automatisk det nyeste.

For at yde bedst mulig service, sender vi dig et billede af din kuvert, inden vi sender den.

Har du brug for at kontakte os uden om forsendelsesformularen så klik her 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vil du vide mere om Alanya.Dk magasinet:

Se hvor du kan få magasinet i Alanya her

Se vores samarbejdspartnere her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.