NyhederNyt fra Alanya

Alanya’s første bland-selv-slik butik er nu åbnet

I mange år har god bland-selv-slik været en efterspurgt mangelvare i Alanya, men det problem har en gruppe af iværksættere nu fået løst.

Siden slutningen af 2017 er der blevet solgt bland selv slik i det luksuøse Land of Legends, som er beliggende i Belek. Ud over det, så har det også været muligt at afhente slik fra lageret som er beliggende i forbindelse med Port Grups kontor i Tosmur.
Torsdag den 6. juni 2018 åbnede den første bland selv slik butik. Dette sker i forbindelse med Sushi.Co restauranten som er beliggende lige ved Damlatas vejen, på den vestlige side af borgklippen.

bland selv slik alanya, alanya bland selv slik, lakrids alanya, morgens fisker, portgrup, pick and mix

Det næste bland-selv sted åbner i Oba på den parallel tværvej mod Alanya hvor bland andet Dolphin hotel er beliggende.

Hvis man ønsker den eksakte location på butikkerne, så kan man gå ind og følge facebook siden ”Pick & Mix Candy Turkey”. Her vil nye salgssteder også blive anført, så man kan finde et band selv sted tæt på hvor man er.

Slikket som sælges i Alanya er importeret direkte fra det svenske firma Candy King, som man også kender fra langt de fleste danske butikker, hvor der sælge bland selv slik.

Bag firmaet som importere slikket er der en gruppe af iværksætter med en lang tilknytning til Alanya. Folkene bag er Mogens Fisker (DK), Roger Davanger (NO), og Erdem Durukan (TR).

Til Alanya.dk fortæller Mogens Fisker, at det er planen, at der på sigt vil komme mange forskellige salgssteder med bland selv slik på kyststækningen mellem Alanya og Antalya. De håber at specielt hotellerne vil tage godt imod konceptet, så produktet kan komme ud til så mange så muligt.

Ideen til at starte en virksomhed med import og salg af kvalitets bland-selv-slik kommer ovenpå mange års efterspørgsel og interesse for at få bland-selv-slik til Alanya.error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.