Nyt fra Alanya

Alanyas Internationale Triatlon er for alle

Alanyas store internationale Triatlon blev i år afholdt for 28. gang på havnen i Alanya.

Stævnet er for elite atleter et stævne giver point til enten OL kvalifikation eller VM point.

Grundet tidspunktet på året er det for mange atleter årets sidste stævne, og for danskere et fantastisk stævne at afslutte sæsonen på, uanset om man er elite atlet eller montionsatlet.

Danske Henrik Glistrup har netop afsluttet svømning

”Som motionsatlet er det en fornøjelse at være med til dette stævne, og man får virkelig at føle hvor meget det gøres for at stævnet skal være en succes hvert år” fortæller danske deltager Henrik Glistrup til Alanya.dk

Når man deltager i stævnet får man en samlet pakke bestående af: Pasta Party festen, en god racepakke som indeholder alt nødvendig information, T-shirt og mulighed for at deltage i den store afslutningsfest, hvor op mod 1000 deltager.

Hele konkurrenceområdet er afspærret mens stævnet er i gang i Alanya, hvilket betyder der i 2 dage ikke kan parkeres på havnen eller køres bil igennem centrale dele af Alanya.

Der køres OL distance for Elite atleter og sprint for Junior, og visse år som i år også med paratleter.

Løbet er tidligere vundet af danskere og i år var der 3 danske mænd til start i age group sprint, altså den korte distance som er; 750 m svømning, 20 km cykling og 5 km løb.

Danske Paw halvvejs på de 5km løb

Selvom Danmark kun var repræsenteret med 3 mandlige deltagere, var det alligevel en dansker der var den hurtigste på den korte distance.

Laurits Holm fra København løb af med sejren i aldersklassen 16-19 år. De øvrige 2 danske deltagere var Paw Erstrup som blev nummer 8 i aldersklassen 40-49 år og 65 årige Henrik Glistrup som blev nummer 4 i aldersklassen 60+.

I år var det femte gang danske Henrik Glistrup deltog, og han fortæller til Alanya.Dk at han hvert år glæder sig ti at afslutte sæsonen med vennerne fra hans klub i Danmark.

Hvis du ønsker at deltage i næste års stævne, så sæt kryds allerede nu i kalderen fra 5 og 6 oktober 2019

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.