COVID-19NyhederNyt fra Alanya

Alt om de nye regler: 65+ får nu mere frihed.

De tyrkiske borger og expats bosatte i Tyrkiet over 65 år og kroniske syge, har utvivlsomt været dem, som har måtte indrette sig efter flest restriktioner, siden COVID-19 ramte Tyrkiet.

Note: Under de nye regler for 65+ er der også en oversigt over de øvrige regler.

Det har utvivlsomt været hårdt for mange ældre og syge, men samtidig har alle restriktioner været indført i et forsøg på at passe på dem og formindske deres risiko for at få COVID-19.

Restriktionerne trådte i kraft den 22. marts frem til 10. maj skulle dem over 65 år og kronisk, være i hjemmekarantæne 100% af tiden.

Fra den 10. maj blev der indført periodisk udgang fra 11.00 og 15.00. Fra juni var det tilladt for dem at fra kl 10.00 til 20.00.

Men fredag den 14/8 blev der indført yderlige lempelser, så det nu er tilladt 65+ at være ude fra kl 06.00 til 00.00.

På Alanya Expat skriver britiske Andrew J Cameron følgende om lempelserne: “Until midnight they say, that is not bad ’cause who wants to disco with an old grand dad.” En kommentar, som har fået mange til at trække på smilebåndet. Diskotekerne i Alanya er fortsat lukket.

Alanya corona, Alanya Covid-19, Alanya 2020, Tyrkiet Karantæne, karantæne i Tyrkiet, COVID 19 tyrkiet, corona virus i tyrkiet, weekend karantæne i Tyrkiet

Nye COVID-19 regler for Antalya provinsen

(gældende fra 14/8 og KUN for Antalya provinsen, som Alanya høre under)

  • Det er forbudt at arrangere ture til Hamam og tilbyde pick up service til Hamam (tyrkisk bad)
  • 65+ har nu lov til at være ude mellem 06: 00-24: 00 under overholdelse af alle de tidligere begrænsninger (masker er obligatoriske osv.)
  • Fester, herunder bryllupper og forlovelser må ikke starte tidligere end kl. 10 og skal afsluttes inden kl 23.00
  • Normale taxaer som normalt kan tage 4 passagerer, sænkes den til 3. De taxaer der har tilladelse til at transportere 5-6 passagerer, kan nu kun køre med 4 passager ad gangen, og dem, der kan transportere 7-8 passagerer, har nu tilladelse til at tage 5 passagerer med om bord.

Nedenfor kan reglerne ses på tyrkisk

Corona Alanya, Covid-19 alanya, corona regler i alanya, alanya restriktioner,
Corona Alanya, Covid-19 alanya, corona regler i alanya, alanya restriktioner,

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Corona regler i Alanya
  • Corona regler i Antalya
  • COVID-19 regler i Alanya
  • Tyrkiet COVID-19

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.