De bedste julegaver i Alanya

Jule nærmer sig, og vi kender efterhånden en del, som har skiftet regnfulde skandinavian ud med Alanya til jul. Shopping til julegaver kan være super sjovt, men til tider kan man godt mangle lidt inspiration, særligt hvis man ikke har prøvet at shoppe julegaver i Alanya gør.

Vi giver dig en hånd. Vi har besøgt nogle af vores yndlingsadresser her i Alanya og tager billeder af det vi mener er et super bud på en julegave til ham eller hende.

Bella Donna Life Spa & Wellness

Har du kvinder på din julegave liste? Så vil et gavekort til Bella Donna Life Spa & Wellness Center i Alanya være den perfekte gave. Med dette gavekort kan de vælge imellem mange forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, der tilbydes af fagfolk i denne ”kun kvinde” skønhedssalon og tyrkisk bad.

Gave: Bella Donna Gavekort.
Pris: Køberens valg
Facebook: facebook.com/belladonnalife

Cult

Vi mener, at disse læder punge og bælter fra Cult shoes and more er en god julegave til næsten alle!

Gaver:
Tegnebog kvinder: 139 TL
Tegnebøger mænd: 99 TL
Bælte mænd: 99 TL
Facebook: facebook.com/cultalanya

Maison Alanya

En af de mest unikke butikker i Alanya, når det kommer til eksklusive tilbehør til hjemmet, er Maison Âlanya. Alle deres varer er så utrolig smukke og elegante. De sælger blandt andet håndlavede smykker fra deres egen designer. Herfra er en oplagt julegave et farverige sæt stilfulde glas.

Gave: 6 farvede glas
Pris: 440 TL
Facebook: facebook.com/MaisonAlanya

Simge

Diamanter er en piges bedste ven, så du kan ikke gå galt med denne smukke ring fra Simge jeweler, der er i Alanya siden 1990. Ringen leveres med et Diamond certifikat.

Gave: Diamantring
Pris: $ 2400, –
Facebook: facebook.com/SimgeJewelleryAlanya

Scandinavian Interior

Dette er den skandinaviske møbelbutik i Alanya. Til skandinavisk stil møbler og bolig indretning er dette butikken. Vi elsker de lækre kvalitets puder og tror de laver en dejlig julegave!

Gave: Pude i forskellige farver. Design: BoConcept.
Pris: Specialtilbud: 300 TL (normalt 600 TL)
Facebook: facebook.com/scandinavianinterioralanya

 

Ertunga Juwellery

Smykker er altid en god julegave. Hos Ertunga Jeweler fandt vi som altid smukke smykker. De på billederne er:

Ringe.
Blomstring. Håndlavet Italiensk Design. € 2800, –
Diamantring. € 8200, –
3-farve guldring. € 320, –

Halskæder.
Venstre: Diamant halskæde + armbånd: € 6500, – + € 2400, –
Midten: Diamant halskæde: € 12.000, –
Højre: Diamant halskæde: € 4000, –

Facebook: facebook.com/ertunga

Mezza

Mezza er en restaurant og butik, hvor man kan smage og købe økologiske, naturlige og lokale produkter. Her fandt vi tyrkisk kaffe, der var tilgængelig i en smuk kasse.

Gave: Tyrkisk kaffe, Nar Gourmet, Brasilien enkelt oprindelse
Pris: 36 TL
Facebook: facebook.com/mezzanatural

Tesbih-i alâ

Tesbih er oprindelig kendt som islamiske perler til bøn. I dag de et populært og moderne tilbehør til mænd såvel som til kvinder. I denne butik i Alanya centrum finder du alle former for Tesbih, særligt mange håndlavet og i forskellige prisklasser. En Tesbih er en gave med en historie.

Gave: Tesbih armbånd i forskellige farver
Pris: fra 50 TL

Yalos

Hvis du vil give noget, der helt repræsenterer Alanya rigtig godt, så ser her! Christiane Alaettinoğlu er medstifter og ejer af Yalos, en kunstbutik specialiseret i håndlavet kunst fra drivtømmer. Christiane skaber de smukkeste ting fra drivtømmer og sten, hun finder på Alanya strande. Nu er hun også begyndte at bruge andre naturlige, uforarbejdede materialer som kokoner fra silkeormen.

Gave: Cocoon halskæder.
Pris: Fra 50 TL for korte halskæder, 75-120 TL for lange halskæder. (afhængig af brugte materialer)

Hancı Pastanesi

Denne flotte æske med chokolade er en perfekt gave, hvis du vil give noget med en rigtig Alanya touch. Tasken og papirindpakningen af chokolade er trykt med fantastiske billeder fra vores smukke badeby. Billederne er taget af fotograf Ali Aral, som også er grundlæggeren af Alanya Photography Artists Club (AFŞAK).

Gave: Taske med æske med chokolade.
Pris: 50 TL
Facebook: facebook.com/hancipastane

Balkon Flower & Café

Da vi kom ind i denne butik, var det eneste, der manglede jule musikken. Fordi alt er så smukt indrettede, følte vi straks at julen allerede var her. Balkon Flower & Café er kendt for sit store udvalg af blomster og planter og dets originale tilbehør. Ejerne har også talent til at gøre din gave ekstra speciel, de kan lave alt efter kundens ønske.

Gaver:
Jul krans 30 cm. pris: 30 TL
Blomster fra: 40 TL
Puder: 30 TL

Facebook: facebook.com/balconyflower

Alaiye Gurme

Kender du nogen der elsker madlavning? Eller er interesseret i sunde produkter til i køkkenet? Denne dejlige lille butik i Alanyas fisk- og grøntsagsmarked sælger alle former for økologiske og naturlige produkter. Vores øje spottede den bred vifte af eddike; for eksempel Artiskokeddike (Enginar), Mulberry (Dut) Eddike og Abrikos (Kayısı) Eddike. De har alle gavnlige virkninger for bestemte områder af vores krop.

Gave: Forskellige organiske eddike i glasflaske
Facebook: facebook.com/alaiyegurmenaturel

* Note: De angivne priser er priserne på varerne på billedet, den dag vi besøgte butikken. Priserne kan været ændre eller vare kan være udsolgt.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.