Nyt fra Alanya

Borgmester forrest i støtte demontration

I går blev der afholdt en fredelig støtte demonstration i Alanya med borgmesteren i front.

Flere tusind var mødt frem for at vise deres støtte og kærlighed til de tyrkisk soldater, som lige nu kæmper i den syriske by Afrin. 

De mange støttende demonstranter mødes  foran den store Kuyularönü Cami moské i centrum, og sammen vandrede folke mængden af Iskele caddesi med til forsamlingspladsen på havnen.

Forrest i demonstration gik Alanyas borgmester Adem Murat Yücel sammen med partilederen fra ATP partiet og ejeren af Dim Medya Alanya.

De støttende demonstrantar samles eftergølgende på Alanyas havn. På havnen blev der holdt støtte taler og en optræden fra byen Osmanniske gruppe.

Borgmesteren deler billeder på sin facebook profil

Alanyas borgmester Adem Murat Yücel delte også sin støtte og sympati på hans instagramprofil og hans facebook profil. Sammen med billeder fra støtte demonstrationen skrev han på facebook:

” Vi er med vores soldater i vores  hjerter og i vores bønner” I dag gik vi i enhed og solidaritet til støtte for Zeytindalı-operationen. Allah hold vores soldaters og regering sikre.

De fremmødte demonstratar havde også skilte med, som bar tekster som “Vi vil også til afrin” og “Vi søtter vores soldater”, for at vise støtte til de tyrkiske soldater som lige nu kæmper i en syriske by Afrin.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.