Restaurantanmeldelser

By M&H restaurant: En moderne restaurant på Kleopatra siden
Kleopatra siden har i mange år været en af de mest populære bydele i Alanya, måske netop derfor er det også det perfekte sted til en moderne restaurant, med god mad og live musik.

By M&H restaurant åbnede i 2017, med ejerne Hadi og Mustafa som de daglige ansigter i restauranten. Kombinationen af Hadi og Mustafa er også sådan navnet by M&H opstod. Stedet har en hyggelige atmosfære, en moderne skandinavisk indretning og venlig personale, som står klar til at byde velkommen og servicere alle besøgende.

 

Restauranten er placeret under et af de nyere byggerier på Kleopatra siden, i en sidegade til Atatürk blv. Stedet servere et stort udvalg af kvalitets bøffer, tyrkiske retter og internationale retter. Flere aftner om er der live musik og som altid tilbydes der gratis Pick up service til alle som ønsker at besøge stedet.

Udover et stort varieret menukort, tilbyder By M&H restaurant også et stort drinks kort, som indeholder alt fra Irish Coffee til farverige festdrinks.

Restauranten viser også fodbold, følg med på By M&H. food and drinks og se hvornår der vises kampe.

Praktisk information:

Tlf: +90 533 550 95 05

Adresse: Saray mah Şirinevler sokak best home sitesi no16/1, 07400 Alanya. Se kort her. 

[unitegallery Mogh]

GemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.