NyhederNyt fra Alanya

Cleopatra stranden kåret til en af Europas bedste!

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Cleopatra stranden er for nyligt blevet kåret til en af Europas bedste strande af TripAdvisor.

TripAdvisor er et af verdens største anbefalingssider, og de har igen i år lavet en top 25 over de bedste strande i Europa. Cleopatra stranden fik plads nr. 21 på listen. Det er Concha beach i Spanien der fik 1 pladsen.

Bedste-strande-verden-Tyrkiet-Alanya

Cleopatra stranden er ligger på Alanyas vestlige side og stranden fortsætter helt hen til klippen med Alanyas borg på. Cleopatra stranden er populær blandt turister og fastboende da den har fint sand og er stort set sten- og klippe frit. På Damlatas delen af Cleopatra stranden er der også en handicap strand, så alle kan få mulighed for et dyp i det skønne middelhav.

Watetsport-vandsport-alanya

Mange aktiviteter på Cleopatra stranden

Cleopatra stranden er ikke kun for badenymfer, man kan nemlig også lave meget andet i området. For enden af stranden ligger drypstenshulen på Damlatas. Går man en tur i den omkringliggende  park og ind på den gamle kirkegård så har man god mulighed for at finde fritlevende skildpadder og hvis man er til sport så er der flere steder opstillet velbevaret beachvolley baner. Banerne er gratis at benytte og tyrkerne elsker at spille beach volley, så det er ikke et problem at lave 2 hold til et spil på stranden.

Er man mere til en tur på vandet, så er der et bredt udbud af vandsport på Cleopatra stranden, f.eks. vandski, windsurfing, paraglidning og dykning. Priserne varierer alt efter, hvad man gerne vil prøve og, hvor lang tid man gerne vil være på vandet. Læs mere om Alanyas strande i vores guide her. 

Find hotel på Cleopatra siden her

Kilde: Tripadvisor

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.