Danske blogs om Alanya

Blogs er kommet for at blive – og heldigvis på det.

På blogs deler ejeren sine tanker, ideer, opskrifter og oplevelser. Når det kommer til Alanya, så findes der også flere blogs om livet her, og mange fantastiske mennekser som deler deres tanker deres blogs.

Vi har samlet en liste over de danskere som deler deres oplevelser i Alanya:

TeaTougaard.dk – Den første blog er Chefredaktør Tea´s blog. Her blogger hun og hverdagen som udenlandsdansker i Tyrkiet, glæder og udfordingerne med at være selvstændige og gode historier.

DanskiTyrkiet – Danske Sanne står bag bloggen DanskiTyrkiet. På bloggen deler hun oplevelser fra sin hverdag, tanker om livet i Alanya, og gode råd til andre, som ønsker at tage springet, og flytte til udlandet og bo.

HelleiAlanya – Helle i Alanya er en af de ældste danske blogs om Alanya. I begyndelsen handlede bloggen om Helles hverdag i Alanya, men meget er sket igennem årene på bloggen. I dag er Helle gift med Mehmet, og bloggen handler om deres forhold, om hverdagen med langdistanceforhold og drømmen om en fremtid sammen i Danmark.

CecillieiAlanya – 19-årige Cecilie der står bag bloggen CecilieiAlanya, som handler om hendes hverdag og dets gøremål i Alanya efter hun flyttede hertil i 2016. På bloggen har Cecilie blandt andet delt sine tanker og frustationer i forbindelse med at få lavet en opholdstilladelse i Alanya.

2base blog – Bloggen er lavet af den danske ejendomsmægler 2base, og på bloggen deles der informationer om Alanya, og giver gode råd til at gøre det hele nemmere, særligt for boligejere i Alanya.

AlanyaupdateBloggen bliver skrevet af finske/danske Pia og på bloggen fortæller hun om det er flytte til Alanya med sin familie og hverdagen i Alanya.

 

En nosk blog om Alanya

Hayatiim – Bag bloggen er norske Sissel som er  tyrkisk gift og sammen har parret en lille søn. Sissel fortæller både om det at bo i Tyrkiet og hendes tanker. Hun tager fat på spændende emner og giver et indblik i hendes hverdag. Sissel kan som også godt lide at dele tyrkiske opskrifter.

 

Dansk blog om Antalya

Loveantalya – En dansk blog om Antalya, som er den region Alanya hører under. På LoveAntalya er en hjertevarm blog om tyrkisk mad, oplevelser i Antalya og gode historier fra hverdagen. Det er danske Camilla som står bag bloggen, som bliver skrevet på både dansk og engelsk.

Vil du også gerne starte en blog?

En mening om “Danske blogs om Alanya

  • 20. november 2016 kl. 15:05
    Permalink

    Årh… Tak for den meget søde og fine omtale. Jeg er virkelig glad for, at I har lyst til at lukke mig lidt ind i fællesskabet, når nu man står helt alene på sidelinjen i Antalya 😉😊 og så er jeg ret så glad for mange af de spændende blogs fra Alanya 👍

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.