Bo og BoligNyheder

Danske home service firmaer i Alanya
Alanya er en af de byer i Tyrkiet med aller flest danske forretningsdrivende.

Blandt disse mange danske forretningsdrivende er der en håndfuld som har startet home service firmaer.

Home service firmaer er virksomheder der varetager lejlighedsejeres lejligheder mens de ikke selv er i lejligheden. Ejer man f.eks. en feriebolig i Alanya, som man kun holder ferie i 2 gange om året, så står lejligheden sandsynligvis tom resten af året. Et home service firma kan derfor hjælpe med at tjekke at der ikke har været indbrud, vandskade eller lignende på lejligheden, mens ejeren ikke har været der. Et home service firma kan også hjælpe med at betale de tyrkiske regninger der er forbundet med lejligheden og forskellige andre services som gør livet nemmere for de danske lejlighedsejere i Tyrkiet.

Vi har samlet en liste med de danske Home service firmaer som vi har kendskab til eksistere i Alanya og omegn.

Al Home service.

Al Home service er startet af daske Leif Lausten. Firmaet har kontoret på Cleopatra siden af Alanya, samt i Oba tæt ved stranden. Leif er ene ejer af virksomheden og han har særlig specialiseret sig i reparationer og ombygninger af lejligheder og villaer. Al Home service tilbyder en bred vifte af services, og døren står altid åben ved Al Home service til en snak og kop tyrkisk te.

Kontakt information på Al Home service:

Telefon: +90 242 522 62 91

Email: Info@al-hs.dk

Hjemmeside: www.algoldstar.com

Panorama homes network

Panorama homes network er en af Alanyas ældste home service firmaer i Alanya. Panorama er ikke dansk ejet man har dansk personale ansat som altid står klar til at hjælpe nye og gamle kunder. Panorama ligger i centrum af Alanya ikke langt fra En Vie beach hotellet og firmaet er kendt for deres gode service og smilende medarbejdere. Panorama homes network beskæftigere sig også med ejendomssalg, konstruktion og renovation.

Kontakt information på Panorama Homes Network:

Telefon: +90 242 511 77 48

Email:info@panoramahomesnet.com

Hjemmeside: www.panoramahomesnet.com

 

HOME2HAPPYHOME

Home2HappyHome er et Dansk/Tyrkisk boligbureau, som beskæftiger os med salg og køb, udlejning, administration og service af boliger i Alanya. Firmaet har mange års erfaring med bolig- køb og salg for private såvel som erhvervsdrivende, og er meget hjælpsomme når det kommer til information om boligere i Alanya.

Kontakt information på Home2HappyHome:

Telefon: +90 536 960 3602

Email: info@home2happyhome.com

Hjemmeside: www.home2happyhome.dk

 

J.O. Dreams

J.O. Dreams har eksisteret i mere end 10 år og firmaet er ejer af danske Jeanette Tvede og hendes tyrkiske partner Orhan Sad. J.O. Dreams har udover Jeanette også dansk talende personale ansat, og de tilbyder en bred vifte af services. Deres kontor er kun et stenkast fra shopping centeret Alanyum i Cikcilli.

Kontakt information på J.O.Dreams :

Telefon: +90 242 515 03 21

Email: info@jodreams.dk

Hjemmeside: www.jodreams.dk

 

Quality Home service

Quality Home service har også eksisteret i mere end 10 år og det er ægteparret Maya fra Danmark og Kaya fra Tyrkiet som i fællesskab har skabt QHS. Deres Home service kontor ligger i Oba, på kanten til Tosmur, på samme gade hvor der er marked om torsdagen.

Kontakt information på Quality Home service:

Telefon: +90 543 263 85 39

Email: maya@qhs.dk

Hjemmeside: www.qhs.dk

SHS (Scandinavian Home service)

Scandinavian Home service er ejer af danske Helene Balaban, som har været bosat i Tyrkiet i mere end 10 år. Scandinavian Home service forkortes i daglig tale til SHS. SHS har kontorlokaler i Oba ud til 35 meter gaden og dansk talende personale på kontoret.

Kontakt information på SHS:

Telefon: +90 242 514 30 08

Email: aygun@skandinavienhomes.com

 

Hvis du mangler hjælpe til at beslutte dig for hvilket home service firma eller bolig administrations firma i Alanya, der passer bedst til dig og din lejlighed eller kompleks, så er du altid velkommen til at kontakte os fra Alanya.Dk, så vil vi guide dig bedst muligt.

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.