Nyt fra Alanya

Danske Mikkel har skrevet bogen “Livet som rejseleder”

Midt i den hårde coronatid har danske Mikkel Zeki Larsen udgivet sin bog Livet som rejseleder.

Mikkel har blandt andet været rejseleder i Alanya og flere kapitler i bogen omhandler Mikkels tid i Alanya.

Artiklen er ikke sponsoreret, men er en reklame for bogen. Alanya.Dk kender Mikkel og ønsker at hjælpe hans bog godt på vej.

Bogen er skrevet med masser af humør og historier fra den del af rejseverdenen, som turisterne sjældent får indblik i.

På Saxo bliver bogen “Livet som rejseleder” beskrevet således:

En fuldstændig fantastisk, farverig og meget ærlig selvbiografi af en meget ung Mikkel, som tager ud i verden for at udleve sin drøm, og om hvordan han – trods sin unge alder – formår at opnå alle niveauer af det meget spændende job som rejseleder, med den mission at give hver eneste feriegæst en unik oplevelse.

Bogen er en skildring af, hvordan man kommer helt til tops i en til tider hård branche, dels ved at arbejde hårdt, men i lige så høj grad ved at være den mest kreative og den som forstår at tænke ud af boksen, når tallene på bundlinjen er røde. Den som tager ansvaret for sine handlinger og er en god kollega og chef, men samtidig også er den som kan sige fra, når situationen kræver det og sige farvel til en god stilling eller at afskedige dårlige medarbejdere. Mikkel er ikke bange for at afsløre, hvad der i virkeligheden skete og ikke bare hvad pressen skrev.

“Livet som rejseleder” er en selvbiografi på godt og ondt, men samtidig en fortælling med masser af humor og glød. Mikkel er ikke bange for at udlevere sig selv og har en fin situationsfornemmelse for, hvornår han skal se indad.

Køb Mikkels bog Livet som Rejseleder her (reklamelink)

Alanya.Dk hjalp Mikkel med billeder til bogen

Alanya.Dk mødte Mikkel Zeki Larsen før udgivelsen af hans bog, da Mikkel havde hyret Alanya.Dk Photography til at tage billeder til hans bog. Billederne Alanya.Dk tog af Mikkel er nu bagside coveret af bogen.

Alanyadk photography, Mikkel Zeki Larsen, Livet som rejseleder

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.