Nyt fra Alanya

Det kan du opleve på turisme og kunst festival 2018

Året internationale turisme og kunst festival 2018 er i fuld gang på Alanyas havn.

Igen i år åbnede festivallen med en stor parade hvor borgmesteren deltog. I paraden kunne man blandt andet opleve traditionel osmannisk musik, kameler og grupper af udenlandske beboer i Alanya.

Gratis koncerter hver aften

Det er tradition, at der under den internationale turisme og kunst festival er gratis koncerter med store kendte tyrkiske artister hver aften.

Koncerterne er altid meget populære og skal man have en god plads, så skal man komme i god tid. Til årets festival er der koncerter med Mustafa Cecelı, Emel Sayın og Ebru Gündeş, som alle 3 er kendte tyrkiske artister.

Det kan du opleve til årets festival

På årets festival kan du, ud over de mange gratis koncerter, opleve foto udstillinger med billeder fra den årlige foto konkurrence og sort/hvid fotos af gamle Alanya.

På havnen og ved Red Tower er der også opsat udstillinger med anatoliske mønter, banan fibre, silkepupper, traditionel påklædning og opstillet boder med lokale delikatesser.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.