Efterårsferie i Alanya – Aktiviteter

Igen i år rejser mange danskere til Alanya for at nyde efterårsferien.
Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til efterårsferien i Alanya.

I uge 42 er der ikke længere garanti for høj solskin hver dag, dog skal der sikkert nok blive stadig blive mulighed for at besøge stranden flere gange.

Er man ikke en strand person, så passer denne guide også til aktiviteter i Alanya i uge 42.

Aktiviteter i efterårsferien i Alanya

Tag på bådtur.Efterårsferie i Alanya, home service alanya, bådtur alanya, alanya bådtur, tur med båd alanya, brother five, alanya catamaran, catamaran alanya, familiebåd alanya, stille bådtur alanya, alanya stillebådtur, turistbåd i alanya, feriebåd alanya, båd tur alanya, alanya båd tur

En bådtur er altid obligatorisk, når man besøger Alanya. I efterårsferien sejler en stor del af skibene stadig, og en bådtur er en fantastisk oplevelse ligemeget om solen står højt på himlen, eller om der er en lille sky.

Alanya.Dk anbefaler Brother Five catamaran båden i starten af havnen. Brother Five har fokus på at være en skandinavisk familiebåd, og spiller derfor bla. ikke vild festmusik. Fri mad og drikke er inkluderet.

Hilser du Brother Five båden fra Alanya.Dk, får du uden tvivl en god pris 😉

 

Red Tower.Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,

Har i endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre det i år.

Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger af våben, skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmaniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie.

 

 

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, Alara borgen, alara slottet, alara slot, alara ruin, alara ruin, borgen alara, slottet alara, ruin alara, aktiviteter i Alanya, oplevelser i Alanya, Alara, avsallar, Alanya slottet, alanya borgen, ferie i alanya, info om alanya, vejret i alanya, alanya ferie
Den smukke borg i Alara set nedefra

Alara Borgen

Hvis i har været i Alanya mange gange, og trænger til at se noget nyt, kan vi anbefale en tur til Alara Borgen. Der er os bekendt ingen turselskaber som tilbyder udflugter til Alara Borgen, så den nemmeste måde at komme dertil er i lejet eller privat bil. Alara borgen ligger i byen Alara tæt ved Avsallar, i retning mod Antalya. Der er skilte hen til borgen, når i kommer til Avsallar.

 

Atatürks husEfterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,

Skulle uge 42 byde på en regnvejrsdag, så besøg Atatürks hus i centrum. Atatürks hus fungere i dag som museum. Udstillingen i huset minder om udstillinger fra Den Gamle By i Århus. Huset er i 3 etager og der er udstillet gamle tyrkiske møbler, traditionelle tyrkisk påklædninger, fotos, gamle våben, smykker og bøger. I huset kan man også se et traditionelt tyrkisk køkken fra ca. 1935 og et hamam (tyrkisk bad). Overalt i huset forklaringer på, hvad man ser og beskrivelser står på tyrkisk og engelsk. Entreen er gratis.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.