NyhederNyt fra Alanya

Er Alanya sikkert nu?

ER ALANYA SIKKERT?

Nedtællingen til uge 42 er startet, og det har fået vores indbakke til at “pling” oftere.

I øjeblikket indeholder mailsene det samme spørgsmål – Er det sikker for mig og min familie at rejse til Alanya?

Derfor har vi nu besluttet at skrive denne artikel.

Note: Igen, heller ikke Alanya.Dk eller dit rejseselskab kan love dig 100% sikkerhed, hverken på din ferie, eller i Danmark.

Sitautionen i Alanya

Hver gang der har været demonstrationer i Alanya, har de været varselet, og Alanya.Dk har hver gang oplyst dette på vores Facebook side. Derfor er intet nyt, godt nyt.

Derudover er det vigtig endnu engang at nævne at turister ALDRIG har eller vil være målet for denne type politiske demonstrationer.

Når der er demonstrationer, er de nemme at spotte, og dermed nemme at gå en stor bue udenom.

I øjeblikket er der ikke varslet nogle demonstrationer, hverken på Facebook, hvor Alanya.Dk dagligt følger de forskellige demonstrerende gruppers updates, eller til politiet.

Er Alanya så sikkert?

Har du tidligere været gæst i Alanya, vil du sikkert opleve, at næsten alt/ alt er som det plejer. Alanya i dag, er ligesom det var før demonstrationerne.

Hvad hvis der kommer en demonstation?

Skulle der komme en ny demonstration, mens du er på ferie, så lyt til dit rejseselskabs anbefalinger og følg dem. Går udenom store befolkningsgrupper, og tag afstand til kampklædt politi.

Sammenligning: Går du på gaden når de demonstrer på nørrebro?

Derudover er vores erfaring, at dagen efter alle demonstrationerne, er gaderne altid rene, og størstedelen af alle butikker åbne igen – livet i Alanya fortsætter.

Alanya.Dk håber at denne artikel har kunne besvare nogle nervøse turisters spørgsmål. Eller er i ALTID velkommen til at skrive en mail på info@alanyadk.dk.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.