Nyt fra Alanya

Ferie for Alle messen aflyst i 2021

Det er en fast tradition for mange at deltage i den årlige Ferie for Alle messe i Herning

De sidste 5 år har Alanya.Dks team også været deltagende til messen.

Men i 2021 kommer ingen til at deltage – Ferie for Alle messen er nemlig aflyst i 2021

Læs også >> Helligdag og specielle dage i Tyrkiet 2021

Ferie for alle messe, ferie for alle messe 2020, 2020 ferie for alle messe, rejsemesse herning, rejse messen i Herning
Ferie for alle messe, ferie for alle messe 2020, 2020 ferie for alle messe, rejsemesse herning, rejse messen i Herning

Alanya.Dk har netop en pressemeddelelse fra Ferie for Alle.

I den står der følgende:

Ferie for Alle aflyses i 2021

Regeringen forlængede mandag alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021. Det betyder, atSkandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, aflyses.

Mandag 7. december forlængede regeringen de gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, og dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle, som skulle have fundet sted 26.-28. februar 2021, bliver aflyst.
 
– Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.
 
– Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022.
 
Rejsedrømmene fortsætter online
Gennem flere årtier har rejselystne danskere valfartet til feriemessen Ferie for Alle. Selvom det ikke bliver muligt at mødes i MCH Messecenter Herning, planlægger projektteamet en online mulighed, hvor besøgende fortsat kan hente ferieinspiration og søge gode tilbud:
 
– Vi ønsker at samle udstillerne online i uge 8 og få danskernes feriedrømme til at spire, indtil vi igen kan være flere samlet i 2022. Idéen er at bevare kontakten mellem udstillere og besøgende online i en tid, hvor det ikke er muligt at samle mange mennesker, forklarer projektchef Anders Ladefoged Mortensen, der er ansvarlig for messen.
 
Ferie for Alle vender tilbage til MCH Messecenter Herning 25.-27. februar 2022.

Der er med sikkerhed mange, som havde glædet dig til Ferie messen, men de må væbne sig med tålmodighed indtil 2022.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Ferie for alle 2021
  • Ferie for alle messen
  • Feriemesse i Herning 2021
  • Feriemesse 2021

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.