Nyheder

Ferie For alle Messen: Rekord mange udstillere i 2018

Den populære Ferie for alle messe i Herning melder rekord mange udstillere til årets messe og takker de 60.665 rejselystne gæster der kiggede forbi messen.

I går sluttede Ferie for alle messen i Herning 2018, og endnu engang har messen været en kæmpe succes.

Messens haller var som altid inddelt i forskellige haller, så gæsterne nemt og hurtigt kunne finde frem til hallen med deres ønskede ferie form.

Camping var at finde i seks af hallerne mens udland var i to af hallerne. Derudover var der en hal med Danmark, en hal med dansk golfshow og en hal med udeliv.

Som altid var messehallen med charterrejser populære og folk stod i kø ved blandt andet Sunweb for at købe en af rejseselskabets kø-tilbud. En af kø-tilbuddene var blandt andet en rejse til Alanya for kun 2299 kr, med ophold på Hotel Alaiye Rekort og all incl. Sunwebs køtilbud blev hurtigt udsolgt og køen var flere gange lang til de gode tilbud.

sunweb ferie for alle, ferie for alle sunweb, rejsemesse,

Rekord mange udstillere til Ferie for alle

Ferie for alle har udmeldt at der i år var rekord mange udstillere til messen. Det gav messen en varieret og bred vifte af ferie muligheder.

I dag har Ferie for alle messen også offentliggjort at 60.665 rejselystne besøgte årets messe. Den store succes til messen, betyder også at rigtig mange danskere allerede nu er ved at booke, eller allerede har booket sommerferien.

Har du ikke allerede købt din sommer ferie, så tjek eventuelt Sunweb, Apollo, Tui, Suncharter, Århus Charter, Primo Tours eller Mixxtravel for gode tilbud til Alanya. 

Masser opmærksomhed til Tyrkiet og Alanya

Igen i år havde den tyrkiske ambassade en stor stand på Ferie for alle messen. 

På messestanden var der mulighed for at snakke med en af ambassadens venlige medarbejdere eller for at tage gratis materiale om Tyrkiet, som kan bruges på rejsen.

Udover den Tyrkiske ambassade, var det også muligt at snakke med Turkish airlines, som dagligt flyver mellem Danmark og Tyrkiet. Læs mere om Turkish airlines fly og flyafgange på deres hjemmeside. 

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.