Find Rejse

Alanya har i de sidste mange år været en af danskernes favorit rejsemål.

Derfor er det heldigvis også nemt at finde rejser til Alanya.

Vi har lavet en rejse guide til Alanya, så i nemt og hurtigt kan finde lige den rejse i søger.

Charterselskaber

Sunweb

Sunweb er en af de selskaber som har allerflest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusiv.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder. Hvis du vil have en billig sommerferie med All Inclusive eller du ønsker at bo i en hyggelig ferielejlighed, så har Sunweb de bedste priser.

Se deres hjemmeside her.

Primo Tours

Primo Tours er et 100% dansk selskab, som værner meget om dets værdier og gode service. Primo tours har billige rejser til Tyrkiet og gode danske guider som sætter gæsten i centrum.

Primo Tours siger følgende om deres selskab: Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og med velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2015 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inclusive.

Se deres hjemmeside her.

Århus Charter

Århus Charter er et af Danmarks mindre charter selvskaber. Det betyder blandt andet at du rejser med et selskab med rejseleder du kan genkende, og som kan genkende dig under hele din rejse.

Århus Charter siger følgende om deres selskab: Du vil som rejsende med Århus Charter udelukkende møde dansk personale ombord på vores fly. Ligeledes møder du vores velkendte varme og service ved vores danske rejseledere på destinationen blandet andet i Tyrkiet.

Se deres hjemmeside her.

Hotel

Hvis man vælger selv at planlægge sin ferie, får man også den store frihed, selv at vælge hvilket hotel man vil bo på.

Mangler du et hotel, anbefaler vi du kigger på:

Booking.com

Momondo

GemG

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.