Nyt fra Alanya

G20 topmødet skaber øget sikkerhed og trafikprop

Sikkerheden ved året G20 topmøde er blevet øget markant.

Grundet terrorangreber i Paris i går aftes, og terrorangrebet i Ankara tidligere i år, har folkene bag G20 topmødet øge sikkerheden omkring mødet til øverste niveau. 19 topledere fra verdens vigtigste industrilande og vækstøkonomier samt EU mødes til årets G20 topmøde i Antalya, som bliver afholdt fra 15.-16. november 2015. Den amerikanske præsident, Barack Obama, er blandt de G20-ledere, som vil være at finde ved mødet i Antalya, hvor krigen i Syrien vil være højt på dagsordnen.

Øget sikkerhed i Antalya ludthavn

Grundet flere af toplederne ankommer i dag, og gårsdagens terrerangreber i Paris, er sikkerheden i Antalya lufthavn blevet øget markent. Flere sikkerhedskontroller er blevet sat op, og store mængder tålmodighed kræves, hvis man skal til eller fra Antalya lufthavn i dag.

Derudover har den franske præsident Hollande i dag meldt afbud til G20 mødet, for at være sammen med og støtte sit land, efter angrebet.

Øget sikkerhed i Belek

Allerede før gårsdagens angreb i Paris, var Belek området erklæret rød zone. Der er sat 13.400 politifolk til at beskytte verdenlederne som deltager i G20 topmødet i Antalya. Deltagerne af årets G20 topmøde skal bo på forskellige luksushoteller i rundt i byen Belek. Alle hotellerne er blevet udstyret med blandt andet skudsikrevinduer og 350 nylig installeret overvågningskameraer og systemer med ansigtsgenkendelse er blevet sat op i hele Antalya regionen.

Trafikkaos til og fra Alanya

Udover lufthavnen, er vejen til Antalya (Belek) fra Alanya i dag blevet spærret total af, og allerede fra morgen i dag her der trafikprop til og fra Alanya-Antalya, grundet de 2 kørselsretninger nu skal dele en kørebane. Der er også blevet sat grænsekontroller op på vejen, hvor alle biler blever stopper og tjekket, grundet den øget terror mistanke.  Derfor anbefaler vi at alle der skal til Antalya lufthavn i dag kører i rigtig god tid.

Læs også: Dagsordenen til G20 topmødet i Antalya

Foto: Fotoet er taget i Antalya lufthavn i går, hvor et stort antal Mercedes stod klar til at samle verdensledere op. Kilde: Antalya central

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.