Nyt fra Alanya

Guide: Aktiviteter i påsken 2019

Hvert år rejser rigtig mange danskere til Alanya for at nyde solen i påske ferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til påskeferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Denne guide masser af inspiration til hvad man ellers kan lave i Alanya i påsken, hvis man ikke ønsker at ligge på stranden hverdag.

Et skønt vejr i påske ferien

Først og fremmest bliver vejret i Alanya pænt i påsken 2019.

Næsten hver dag bliver temperaturen 20 grader og selvom der er få dage, hvor de lover regn, så skal der med garanti nok blive tid til at tage på stranden og gå turer i Alanya eller i bjergene bag byen.

Læs også: Billeje til påsken 2019

vejret i påsken, alanya i påsken, påske Alanya, aktiviteret til påsken i Alanya

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Aktiviteter i påsken i Alanya 2019

Champagne brunch på En Vie Beach

Den 18 april holder En Vie beach Champagne brunch til ære for de mange danskere der er på påskeferie i Alanya. Denne Champagne Brunch indeholder en ny brunch menu, samt musik og Dj. Læs mere om Champagne Brunchi påsken her.

upside down villa alanya, alanya upside down villa, reverse villa alanya, reverse house alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, oplevelser i alanya, seværdigheder for børn i alanya, alanya seværdigheder for børn

Upside Down Villa ved Dim Cay

Alanya nyeste seværdighed åbnede i 2018 og er Upside Down Villa.

I alt sin simpelhed, og som navnet angiver, et hus der vender på hovedet.

Inde i huset er alle genstande og møbler limet fast i loftet, hvilket giver mulighed for at tage sjove ferie billeder, hvor det ligner du står på hovedet.

Læs mere om Upside Down Villa her.

markeder i alanya, alanya markeder, bazar i alanya, alanya bazar, frugt og grønt fra tyrkiet, tyrkiet guide, guide til tyrkiet

Gå på Bazaar

På de forskellige bazarer i Alanya, kan man opleve en helt unik stemning, når de lokale går på indkøb for at købe frugt og grønt, mens de forskellige købmænd råber tilbud efter de mange handlende. Foråret i Alanya kan på mange måder sammenlignes med den danske sommer, når det kommer til hvad der er på sæson.

Der er bazar hver dag i ugen, men hver dag er i en ny bydel (se Alanya.dks bykort over bazarer). Mange af bazarene har også tøj og tasker.

Vil du læse mere om bazerne i Alanya, så klik her.

legetøjsmuseum, legetøjs museum, legetøjs museum antalya, legetøjs museum alanya, legetøjs museum tyrkiet, museum tyrkiet, museum antalya.

Antalya tur med Eurodan

Danske Eurodan starter sæsonen med udflugt til skønne Antalya by. Antalya byder på mange spændende oplevelser. På turen oplevelses Atatürks hus, Hadrians port, Den ødelagte Minaret, Legetøjsmuseet, Antalyas havn, Den rillede minaret og naturligvis byens skønne sporvogn. Læs mere om turen her.

tyrkisk bad, tyrkisk bad alanya, hamam alanya, alanya hamam, alanya tyrkisk bad, kvidne hamam alaya, alanya kvinde hamam, turkish bath alanya, alanya turkish bath
En tur i Tyrkisk bad

Hvorfor ikke starte ferien med absolut forkælelse?

Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage. Behandlingerne varierer fra sted til sted.

Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Aqua Sanita Spa i Oba, Zenn spa i Cikcilli og Bella Donna Life (kvinde hamam)

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave grotten

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge og et skønt udflugtsmål.

Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem. I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte. Temperaturen er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året.

Hvis du ønsker at besøge grotten, så Læs mere om Dim cave her.

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,
Red Tower

Har I endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre dette på jeres ferie. Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger og redskaber fra den seljukkiske og osmanniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie.

Derudover er der en af byens bedste udsigter på taget af Red Tower med 365 graders panorama over byen og Borgen. Læs mere om Red Tower her.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Påske i Alanya
  • Alanya påsken
  • Seværdigheder i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Aktiviteter i påsken i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.