Ikamet / Opholdstilladelse

Hvis du ønkser at besætte dig i Tyrkiet, eller opholde dig her mere end 90 dage indenfor 180 dage, så skal du søge et Ikamet, på dansk kaldet en opholdstilladelse, i Tyrkiet.

Hvis du gerne vil have hjælp til at søge en opholdstilladelse i Tyrkiet, kan Alanya.Dk hjælpe dig med at skaffe de nødvendige dokumenter og indsende din ansøgning til de tyrkiske myndigheder.

Reglerne for Ikamet, på dansk opholdstilladelse, kan ofte følelses som en kompliceret og svær process at gennemskue i Tyrkiet.

Der er mange dokumenter som skal indsamles, underskrives og afsendes indenfor en bestemt tidsramme.

Alanya.Dk har et grundig og stort kendskab til alle reglerne, der gælder for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet. Derfor tilbyder vi vores service til alle ansøgere.

Note: Du skal have opholdstilladelse i Tyrkiet, hvis du ønsker at opholde dig mere end 90 dage, indenfor en periode på 180 dage. 

Reglerne for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet, blev i 2015 ændret, og de nye regler kan være svære at gennemskue for mange, da det både inkludere at samle dokumenter på forskellige offentlige kontorer, krav til din bolig samt indsendelse af formular online.

Ønsker du hjælp til din ikamet/ opholdstilladelse / visa ansøgning til ophold i Tyrkiet i mere end 90 dage, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alanya.Dks service: Ikamet / Opholdstilladelse i Tyrkiet

Pris: 150 tl pr. påbegyndt time med dansktalende medarbejder (forvent 2-5 timers arbejde).

Processen: Processen afhænger af, om du er førstegangssøgende til Ikamet, eller skal have dit ikamet fornyet. Processen gennemgår vi sammen, og du kan frit vælge, om du kun ønsker vores hjælp til hele processen eller kun til en del af den.

Kontakt os her, for hjælp til Ikamet opholdstilladelse i Tyrkiet

[wpforms id=”7871″]

Alanya.Dk kan hjælp danskere, nordmænd og svenskere med at søge opholdstilladelse. Bemærk venligst nogle regler er anderledes for nordmænd, da de ikke er en del af EU.

Alanya.Dk hjælper udelukkende med at give informationer og skaffe nødvendige papirer til processen. Vi tager ikke ansvar for at stille bankgaranti eller lejekontrakter til vores kunder. Alle kunder skal deltage i processen for at søge opholdstilladelse i Tyrkiet og er selv ansvarlige for at opfylde de stillede krav fra de tyrkiske myndigheder.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.