Hvordan du får internet i Tyrkiet

Vil du gerne have internet i din lejlighed i Alanya?

I Tyrkiet er firmaet TTNET den eneste der kan udbyde internet.

Der er mange firmaer der tilbyder internet til forskellige priser, men alt internet kommer fra TTNet, også selv om du køber det af en anden udbyder.

Der er 2 forskellige måder at få internet i Tyrkiet. Hvilken løsning der passer bedst til jer, afhænger af, hvad jeres forbrug er.

1: En fast internetforbindelse i lejligheden. Typisk laves der en kontrakt på 1 eller 2 år. Prisen afhænger af, hvor længe I skriver kontrakt. 1 års internet koster 73 TL pr. måned inkl. modem. I skal selv opsige jeres internet når I ikke ønsker det længere (efter kontraktudløb)

2: Et trådløst modem (WIFI). Den kan købes ved de forskellige teleselskaber rundt om i Alanya. I køber internet til enheden efter, hvor mange GB I ønsker, og hvor længe I ønsker de GB skal virke. Fordelen ved enheden er i kan koble flere mobile enheder til den, og tage det med jer i tasken og rundt i byen.

Vil spare penge og leje et trådløst moden? Læs hvordan her!

Ønsker i at leje internet i Alanya , kan i skrive til os på info@alanyadk.dk eller kontakt os her

5 thoughts on “Hvordan du får internet i Tyrkiet

  • 21. april 2016 kl. 10:30
    Permalink

    Vedr. Internet i Alanya:
    Vær opmærksom på, at når du bestiller ADSL internet, så lover sælgerne gladeligt at du f.eks. kan få en 16/8 internet forbindelse. Din download hastighed vil typisk være fornuftig (ca. 13Mbps), men selv om de påstår at upload er på 8 Mbps, så får du ikke mere en 0,7 Mbps i det virkelige liv og de er lige glade med at de ikke leverer den vare de har solgt dig.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.