Interview med Tyrkias Tidende

Over det sidste årstid har nordmændene haft glæde af en helt ny nyhedsside om Tyrkiet og Alanya.

Siden hedder Tyrkias Tidende og bag den står 10 frivillige nordmænd, med vidt forskellige baggrunde. De mange frivillige arbejder hver dag på at dele nyhederne fra Tyrkiet via Tyrkias Tidende facebook og hjemmeside.

Tyrkias Tidende er en selvstændig nyheds- og informations side, skabt som et samlingspunkt for alle som er interesseret i Tyrkiet, og nyheder som inkludere nordmand og andre skandinaver i Tyrkiet og norsk-tyrkere i Norge.

Alanya.Dk har taget en snak med Tyrkia Tidende omkring deres side og hvad vi kan forvente af Tyrkia Tidende i fremtiden.

Hvad gav jer inspiration til at starte siden op.

I mange tilfælde er det misvisende nyheder om Tyrkiet som er i de norske medier og til stadighed en overdrevet negativ vinkel på historierne om Tyrkiet. Husker du for eksempel den sag, hvor flere aviser skrev at Tyrkiet nu havde tilladt ægteskaber med 12 årig børn? Det var en historie som viste sig at dette var fuldstændig forkert og løgn. Dette og lignende sager har skabt Tyrkias Tidende.

Hvis man som nyhedsside skal kunne give et korrekt og omfattende billede, er det vigtigt at præsentere forskellige aspekter og forskellige synspunkter om aktuelle begivenheder, politisk udvikling, social udvikling og debatten om Tyrkiet

Det er som sagt meget sjældent, at de norske aviser skriver noget positivt om Tyrkiet. Det er kun nyheder om krigen i nabolandet Syrien, den politiske debat i landet, terrorangrebene landet har været udsat for fra IS og PKK og lignende artikler der bliver delt. Vi ønsker at vise forskellige aspekter af landet, herunder landets kultur, tradition og seværdigheder samt nyheder fra Tyrkiet.

Tyrkias Tidende deler løbende artikler om Skandinaver i Alanya. Er det vigtigt for jer at hjælpe med at sprede budskabet om Alanya.

Vores publikationer er ikke begrænset til eller om skandinaver i Alanya, men da de fleste bor der og i det omkringliggende område, er der naturligvis mere fokus på Alanya-regionen og andre yndlingssteder i Tyrkiet for nordmænd, danskere og svenskere.

Hvad er efter jeres mening det bedste ved Alanya?

Det er forskelligt fra person til person hos Tyrkiet tidende, men samlet synes vi alle at, Alanya tilbyder det mest man har brug for og mere. Der er meget historie og kultur for dem, der er interesseret i det. Der er shopping og restauranter til budgetvenlige priser, men der er også de mere luksuriøse spisesteder og butikker. Hotellerne er af høj kvalitet og priserne er rimelige i forhold til andre lande, også har det sine fordele at rejse til et sted med mange skandinaver.

Både Tyrkiet og Alanya Kommune har fokus på turismen og fokuserer på både planlægning, miljø, aktivitet og sikkerhed.

Det er let at komme til Alanya med fly, selv om der desværre har været færre afgange og fra Antalya og Gazipasa lufthavn.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Hvad skal man absolut opleve når man besøger Alanya.

Grotterne, bylivet og den tyrkiske mad; Selvom de fleste hoteller tilbyder gode buffeter og middage, anbefaler vi alle at prøve restauranter og spisesteder, der serverer forskellige typer tyrkiske retter. Tyrkerne meget gæstfrie og behagelige, især hvis du kan lærer et par enkle ord på tyrkisk.

Hvad kan I ikke få nok af i Alanya?

Det må være de livlige gader med forskellige butikker, spisesteder og den gode atmosfære, som karakteriserer byen. Efter et par dage med solbadning og svømning vil du måske opleve lidt mere end at ligge på stranden hele dagen, og heldigvis vil du altid finde noget at lave i Alanya.

Hvad kan vi forvente os af Tyrkias Tidende i fremtiden?

Vi udvikler lige nu vores hjemmeside, tyrkiastidende.net. Her vil komme interviews, resultater af vores afstemninger og meget mere. Nyhedsopdateringen vil indtil videre være på Facebook, da det er mest praktisk. Da dette er baseret på frivilligt arbejd, tager det lidt tid, men vi er lige begyndt, så følg med.

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.