Nyheder

Interview med Palm Beach: Ingen koncerter i 2017

Efter lang tids stilhed fra Palm Beachs side, blev der her til morgen lagt en opdatering op på koncertstedet facebookside, som skriver følgende: 

VIGTIG INFORMATION!
Sommeren 2016 blev desværre et atypisk år i Alanya. Begivenhederne i Istanbul og Ankara ændrede ikke på livets gang i Alanya, hvor alt stadig var helt roligt og upåvirket. Men deværre blev mange danskere bange og valgte dejlige Alanya fra som rejsemål. Som følge heraf måtte vi aflyse nogle arrangementer. Alle der havde købt billet til et aflyst arrangement, fik naturligvis alle deres penge retur.

Vi havde håbet at mange flere danskere igen ville få lyst til at besøge dejlige og rolige Alanya i 2017, men desværre så viser tallene fra rejsebureauerne, at det ikke er tilfældet. Med færre gæster end i 2016, er det desværre ikke muligt at lavekoncerter i Alanya i sommeren 2017. Lad os håbe det ændrer sig i 2018, så vi igen kan lave koncerter.

Interview med Palm Beach

Alanya.Dk kontakede en af de danske partnere Knud Bjerre, for at få en uddybt hvordan beslutningen om ingen koncerter i 2017 blevet taget og om vi kan forvente det elskede koncertkoncept tilbage til Alanya igen i fremtiden. 

– I 2017 har Palm Beach valgt ikke at arrangere nogle koncerter i Alanya. Hvorfor tog i denne beslutning.

Vi må erkende, at mange danskere er blevet bange for at tage til Tyrkiet grundet urolighederne sidste sommer – dette på trods af, at der hele tiden har været helt fredeligt i Alanya. Antallet af danske turister i Alanya er næsten halveret de sidste to år, og da vi kun ønsker at præsentere absolut topnavne i Alanya, så betyder det desværre, at vi ikke kan gøre det i år, da kundegrundlaget er for lille til at det kan lade sig gøre økonomisk.

– Er det slut med Palm Beach, eller kan vi forvente konceptet tilbage i Alanya.

Såfremt antallet af danske sommerturister stiger igen, så er vi straks tilbage. Vi synes vi har præsenteret rigtig mange gode arrangementer , og 10.000 gæster hat årligt fået et ekstra minde til deres sommerferie.

– Vil Palm Beach vende tilbage i 2018?

Det er antallet af danske turister der bestemmer om vi vender tilbage i 2018. Det håber vi, men det kræver at danskerne igen vælger Alanya og Tyrkiet til, frem for nu, hvor mange vælger det fra.

– Når Palm Beach vender tilbage, hvor forventer i så det vil være muligt at finde jer?

 Palm Beach er et koncept men ikke nødvendigvis med fast adresse. Vi har været glade for samarbejdet med ejerne af strand nr. 1, og det er oplagt at vi fortsætter der, og at vi også fortsætter med stand-up og party cruises på skibet Starcraft.
Alanya.Dk takker Knud Bjerre for at stille op til dette interview og vi krydser finger for Palm Beach vender tilbage indenfor den nærmeste fremtid. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.