Tyrkisk mad og opskrifter

Ispanak çorbası – Tyrkisk spinatsuppe

Tyrkerne er kendt for deres lækre velsmagende supper, og ofte bliver suppe serveret som forret. 

Tyrkerne er også sendte for at bruge mange grøntsager og krydderier i deres supper, og hvis man gerne vil prøve en supper med spinat, så kan vi varmt anbefale denne tyrkiske spinat suppe, kalder Ispanak çorbası på tyrkisk.

Ingredienser:

250 gram hakket oksekød
1 peberfrugt
2 løg
2 dåser flåede tomater
2 spsk margarine
500 gram frisk eller frossen spinat
2 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk paprika
1 1/2 kogende vand
100 gram grov bulgur

Fremgangsmåde:

Margarinen smeltes. Heri kommes kødet, de hakket løg, hakket peberfrugt, og tomaterne. Kør godt rundt i gryden så alle ingredienserne blandes. Tilføj herefter den hakket spinat og tilsæt alle krydderierne.

Lad ingredienserne koge sammen indtil spinaten er er blevet blød. Tilsæt derefter vandet.

Suppen koges under låg i 15, derefter tilføjes Bulguren. Kog retten yderlig 15 min.

Suppen serveres med brød. Suppen er fryseegnet.




error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.