JOB: J.O. Dreams søger Home service medarbejder

J.O. Dreams søger dansk eller norsk home service medarbejder til home service afdelingen

Job titel: Service konsulent i J.O. DREAMS home service afdeling

Arbejdsskema: Dette er en fuldtidsstilling som ligger på 40/45 timer per uge. Din standard ugentlige arbejdstid vil ligge mandag til fredag fra 9-17:30.
Arbejdsbeskrivelse: Vi er en professionel ejendoms service og ejendomsmægler virksomhed med hovedkontor i Alanya. Med vores sjæl og vores hjerte, tager vi hånd om mange tusinde ejendomme i Alanya, de fleste ejet af udlændinge. Vi udfører ikke vores job fordi blot for at klare den som virksomhed men for at gøre en forskel for hver og en af vores kunder. Hvis du kunne være interesseret i at være en del af denne rejse i et team på 60 mennesker, er denne stilling lige noget for dig. For nuværende søger vi en person, der ønsker et aktivt job hvor det meste af tiden foregår på kontoret med at sikre at vores kunder modtager den hjælp og service de fortjener, både før, under og efter deres ophold i Alanya. Vi har et stærkt system, der bliver efterfulgt omhyggeligt af alle. Stillingen kan varetages af både mand og kvinde med et meget detaljeret sind, der kan observere ethvert behov vores kunder måtte have i forhold til dem selv og deres bolig i Alanya.

Dette forventes af dig:

 • Kørekort til bil
 • Computer færdigheder – som minimum kan du administrere officepakken samt excel og word.
 • Godt og stærkt helbred
 • Positivt og fleksibelt mindset
 • Et åbent sind og en personlighed, der er parat til at arbejde i et team, hvor vi alle arbejder for de samme resultater – glade og tilfredse kunder.
 • Serviceminded
 • Et mindset med stor ansvarlighedsfølelse
 • Kendskab til sprog – Engelsk og Dansk og/eller norsk
 • Gode læse og skrive færdigheder

Hvem er J.O. Dreams service center?

J.O. Dreams er en dansk/tyrkisk service virksomhed, der blandt andet tilbyder home service, ejendomsadministration og vicevært service i Alanya området. Vi arbejder alle for at bevare vores kunders investeringer, også når de er i deres hjemlande. Vi er forpligtet til at leve op til en høj standard; vi overholder vores løfter og vi tilbyder en tilfredsstillende service til alle vores kunder. Vi samarbejder med et selvstændigt tyrkisk advokatfirma og vi har et godt samarbejde med myndighederne. Vi har et servicekoncept, der giver vores kunder fuld servicekvalitet både indenfor og udenfor.

Medarbejderfordele

Vi sørger for at du får arbejdstilladelse. På vores kontor har vi vores eget køkken hvor vi serverer mad for alle vores medarbejdere hver dag. Vores kontor er lukket på alle de officielle helligdage og vi arbejder konstant på at få vores personale til at føle sig værdsat. Vi har aktiviteter 2 gange om året hvor vi har det sjovt sammen og hvor vi får lov til at tilbringe tid med hinanden udenfor arbejdet. Vores største fokus er at være ærlige og at efterkomme gældende lov. Hvis vi giver dig gode ansættelsesvilkår, der gør dig komfortabel og hvis vi får dig til at føle dig tryg og glad, er vi sikre på at du vil yde dit bedste for vores virksomhed og for vores kunder.

Hvis du finder ovennævnte job beskrivelse og vores virksomhed interessant og hvis du ønsker at være en del af vores professionelle team, beder vi dig sende din ansøgning og dit CV til os.

Opstart: Hurtigst muligt men senest 15.03.2019

Vi beder dig venligst om at sende ansøgning og CV til tvede@jodreams.dk

Alanya.Dk beder alle som har spørgsmål eller som ønsker at søge stillingen om at rette henvendelse til J.O.Dreams. Alanya.Dk er udelukkende formidler dette opslag!

 
Denne artikel omhandler:

 • Job i Alanya
 • Arbejde i Alanya
 • Alanya stillinger
 • Job i udlandet
 • J.O.Dreams
 • J.O.Dreams home service

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.