JOB: Servicemedarbejder hos Panorama Homes Network

Panorama Homes Network søger service medarbejder til deres virksomhed i Alanya

Jobopslag: JOB I TYRKIET

Kunne du tænke dig at arbejde i et internationalt miljø med tyrkiske kolleger, hvor du blandt andet er ansigtet udadtil i forhold til alle vores danske kunder.

Du vil få et job, hvor du kommer til at håndtere mange forskellige ting (vi oplærer dig selvfølgelig i det hele), du skal kunne tale med alle slags mennesker og assistere dem, fx i forhold til de lejligheder de ejer, køber, sælger eller som vi passer for dem. Du kommer til at foretage meget af korrespondancen på mail, telefonisk samt ved deltagelse i generalforsamlinger. Du vil få lov at oversætte og du vil være den der tager dig af de danske kunder der kommer på kontoret i dagligdagen.

Krav til dig:

Engelsk på højt niveau i skrift og tale

Dansk på højt niveau i skrift og tale

Udadvendt

Blæksprutte

Har overblik og arbejder systematisk og kan bruge IT på brugerniveau.

Ønsker til dig:

Kan du en smule tyrkisk vil det være en fordel – men det er ikke et krav – da kommunikationen internt foregår på engelsk på kontoret.

Vi tilbyder:

Tryghed i ansættelsen

Fast arbejde hele året

Madordning på kontoret

Gode kolleger der vil hjælpe dig med alt

Vi kan hjælpe dig med bolig

Send din ansøgning og CV på engelsk til info@panoramahomesnet.com – ønsker du flere oplysninger er du også velkommen til at ringe på whatsapp tlf 0090 506 123 13 86

Du kan også finde meget mere info om vores firma og de services vi tilbyder på: www.panoramahomesnet.com eller www.phnmanagement.com

 

Alanya.Dk beder alle som har spørgsmål eller som ønsker at søge stillingen om at rette henvendelse til Panorama Homes Network. Alanya.Dk er udelukkende formidler dette opslag!


Denne artikel omhandler:

  • Job i Alanya
  • Arbejde i Alanya
  • Alanya stillinger
  • Job i udlandet
  • Panorama Homes Network
  • Panorama home service Alanya

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.