Johnny Hansen giver koncert i Alanya til september

Johnny Hansen gentager sidste års succes, og kommer igen til Alanya med sit Country band i 2018.

I samarbejde med Eurodan og Le grille´giver Johnny Hansen og han Country band endnu engang koncert i Alanya D. 18 september 2018. 

Johnny Hansen har i mange år haft bolig i Alanya, og han er en fast del af gadebilledet i mange år. Johnny Hansen har i et interview til Alanya.dk fortalt “Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med“ og det er en af grundene til han kommer til Alanya flere gange om året.

Læs hele interviewet med Johnny Hansen her. 

Kandis Johnny, Johnny Hansen, Johnny Hansen koncert, Johnny Hansen koncert alanya, koncerter i alanya, alanya koncerter, Johny Hansen Country bånd, Hey Hey Alanya

Johnny Hansen og Countryband koncert

Den 18. september kommer Johnny Hansen og hans countryband igen til Alanya for at give en unik koncert med dans, god mad og hyggeligt selskab i fokus. Det er de 2 danske virksomheder Eurodan og LeGrille som arrangerer koncerten.

Eurodan skriver således om koncerten på deres hjemmeside:

Vi inviterer til en unik aften på stranden i Alanya hvor solnegangen kan forenes med skøn countrymusik.

Eurodan er gået sammen med Le-Grille om at skabe en stemningsfyldt aften, hvor Johnny Hansen, bedst kendt fra Kandis, hiver Country guitaren frem og giver koncert sammen med sit Country orkester på Strand nr. 6 Oba.

For den folkekære sanger Johnny Hansen har countrymusikkens nærvær og dybe sjæl en helt særlig plads – og pladsen er blevet større med årene. I 2015 udgav han sit første Country-album og nu har den populærere danske forsanger og hans band fundet plads i kalenderen til at besøge os her under de varme himmelstrøg i Alanya og give alle en uforglemmelig aften.

På Beach nr. 6 i Oba kan du i godt selskab og højt humør spise dig mæt i en buffet fra Kim’s køkken Le-Grille. Vi tillader os at kalde den Country-buffet da den vil matche aftenens ønskede stemning.

I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans når Kandis-forsangeren Johnny Hansen går på LIVE med hans Contryband.

Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Husk sidste tilmeldingsfrist den 15.09.2018

 

Sol.sunweb.dk - generelt banner

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.