Nyt fra Alanya

Johnny Hansen og Country friends festlige koncert i Alanya

I går var der for anden gang i træk koncert med Johnny Hansen og Coutry friends i Alanya.

550 festglade skandinaver havde købt billet til en brag af en koncert, og dansegulvet fra fyldt fra første til sidste sang.

I forbindelsen med koncerten blev der også serveret  en stor “country” buffet, bestående af salater, bagekartofler, kartoffelsalat, pomfritter, kalkun og roastbeef. Senere blev der serveret chokoladekage, frugt og kaffe.

Til koncerten blev der spillet sange som ”Ring Of Fire”, ”Garden Party”, Johnny Hansen egen hyldestsang til Alanya “Hey Hey Alanya” og flere Kandis sange, som Country bandet havde øvet til lejligheden.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Utroligt fremmøde til årets koncert

Sidste år deltog 400 skandinaver i koncerten. I år var tallet forøget til 550 personer, og derfor var dansegulvet også udviddet til i år, så der var mulighed for at komme op og danse.

Arrangørerne bag Country koncerten med Johnny Hansen og hans dygtige band er Eurodan og Le Grillé, som også arrangerede koncerten sidste år som og som i flere år har haft succes med deres Sankt Hans arrangementer på stranden.

[unitegallery Johnny2018]

Læs også interviewet med Johnny Hansen her.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Johnny Hansen koncert Alanya
  • Johnny Hansen og Country band
  • Koncerter i Alanya
  • Danske koncerter i Alanya
  • Koncert med Johnny Hansen i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.