Året rundtFestivallerNyt fra AlanyaSeptember

(Aflyst) Johnny Hansen og Country friends Koncert D. 12/9 2023

Den 12. september 2023 giver Johnny Hansen og Country band koncert i Alanya.

Det er 5. gang at Johnny Hansen og Friends koncert giver i Alanya. I år er det anden gang at det foregår på Day One Beach.

Gå direkte til tilmelding

Day One Beach åbnede i 2022 og stedet indeholder hotel, beach bar, restaurant og Rooftop baren Privée, hvor koncerten blev holdt sidste år. I går holdes koncerter ved stranden, hvor årets Sankt Hans også blev afholdt. Fra stranden er der en uforstyrret udsigt over Alanyas smukke halvø og borgen.

Johnny Hansen og Friends koncerten er den perfekte mulighed for at nyde skøn country musik under varme himmelstrøg – med den perfekte udsigt til Alanya Borg. Dørenen åbner kl 18.00 og arrangementet starter kl 19.00, hvor solen begynder at gå ned.

Hvis du er til god stemning og masser af råhygge ud til Middelhavet, så må du ikke gå glip af denne hyggelige koncert. De forgangende 5 år har det været en aften fyld med godt sammenværd og dans på scenen. Johnny Hansen personlige kærlighed til Alanya skinner også igennem når kan står på scenen på Day One, for der bliver givet ekstra meget gas.

Eurodan skriver således om koncerten på deres hjemmeside:

Vi inviterer til en unik aften på stranden i Alanya, hvor solnedgangen kan forenes med skøn countrymusik.

En stemningsfyldt aften, hvor Johnny Hansen, bedst kendt fra Kandis, hiver Country guitaren frem og giver koncert sammen med sit Country orkester på stranden. For den folkekære sanger Johnny Hansen har countrymusikkens nærvær og dybe sjæl en helt særlig plads – og pladsen er blevet større med årene.

I 2015 udgav han sit første Country-album og nu har den populære danske forsanger og hans band fundet plads i kalenderen til at besøge os her under de varme himmelstrøg i Alanya og give alle en uforglemmelig aften.

I solnedgangen byder vi Jer alle op til dans, når Kandis-forsangeren Johnny Hansen går på LIVE med hans Countryband. Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Praktisk information om Johnny Hansen Koncerten i Alanya

Pris: 50€ – Inkluderet i prisen: Entre til koncerten, Velsmagende anretning, excl. drikkelse. Under spisningen vil der i år være ekstra underholdning af den dygtige country musikker Jens Varmløse.

Tidspunkt: Dørene åbner Kl. 18.00. Arrangementet starter Kl. 19.00.

Adresse: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:100, 07425 Alanya/Antalya. Se på Google maps her.

TILMELDNING TIL KONCERTEN 2023

  Fornavn & efternavn (påkrævet)

  Bolig / Hotels navn (påkrævet)

  Antal deltagere

  Arrangørerne bag Country koncerten med Johnny Hansen og Friends er det dansk/tyrkiske firma Eurodan.

  BETALING: BANK OVERFØRSEL TIL JYSKE BANK REG. 5056 KONTO 0001325890 – Billetter skal betales via bankoverførsel senest 5 dage efter modtagelse af bekræftelse.

  Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer. Pasnummer skal sendes til Eurodan før koncerten.

  Johnny Hansen synger Hey Hey Alanya.

  Under koncerten i 2017 filmede vi denne video af Johnny Hansen og Country Friends mens de spillede Hey Hey Alanya. Sangen bliver med garanti også spillet til årets koncert.

  Johnny Hansen; Derfor elsker jeg ALanya.

  Johnny Hansen elsker Alanya og har haft bolig i Alanya i mange år. Han er også kendt som en fast del gadebilledet i Alanya, når han og familien besøger Alanya.

  Johnny Hansen har i et interview til Alanya.dk fortalt “Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med“ og det er en af grundene til han kommer til Alanya flere gange om året. Læs hele interviewet med Johnny Hansen her.

  Billeder fra de tidligere Johnny Hansne og Country Friends koncerterne i Alanya

  Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

  Denne artikel omhandler:

  • Johnny Hansen koncert Alanya 2023
  • Johnny Hansen og Country Friends band
  • Koncerter i Alanya 2023
  • Dansk koncerter i Alanya
  • Koncert med Johnny Hansen i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Koncerter i Alanya

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.